Spiritueel ❤︎ Kaart voor de week 20 t/m 26 maart

Hoi lief mens! Leuk dat je hier bent. Vandaag is weer een begin van een nieuwe week. Ik heb voor jullie een kaart getrokken voor deze week uit het Engelen en Heiligen Deck van Doreen Virtue. Wil jij graag weten waar we deze week mee te maken krijgen en waar we ons bewust van mogen zijn? Ik ga het je vertellen! 

Kaart van deze week:

Beloning – Beschermengel.

Deze week staat in het teken van beloning. Je mag jezelf deze week wat meer gaan belonen. Doe jij altijd eerst het geen wat je moet doen en mag je daarna pas rusten of doen wat je leuk vind? Probeer deze week zo veel mogelijk te doen wat je leuk vind, waar je plezier in hebt en wat je energie geeft. Beloon jezelf eens met een massage, de schoenen die je al lange tijd wilt hebben of neem lekker dat stukje chocolade dat al een lange tijd op je ligt te wachten in je kast en je krachtig roept. Je hebt het verdient! Je hebt de laatste tijd zoveel gedaan voor anderen, het is nu jou tijd om te ontvangen. Sta open voor de goddelijke liefde van boven en de mensen om je heen. Je verdient deze liefde lieverd!

Waar ga jij jezelf mee belonen?

Veel liefs, Melissa!

  Namasté! <3 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *