Personal ❤︎ My Week in Pictures


Hoi allemaal! Vandaag staat er weer een My Week in Pictures voor jullie klaar. De afgelopen week was het prachtig weer en dat is ook goed te zien in de foto’s, ik heb lekker veel buiten kunnen zitten en dat heeft me goed gedaan (behalve het feit dat mijn gezicht inmiddels een tomaat is… achja dat krijg je als je je vergeet in te smeren!). Benieuwd wat ik allemaal gedaan heb? Lees snel verder! 

Afgelopen week ben ik begonnen door lekker aan mijn thuisstudie te werken, inmiddels ben ik bij les 10 van de 14 en zit het er alweer bijna op. Ik ben van plan hierna alles nog eens goed door te nemen zodat ik het ook echt goed zal kunnen onthouden. Ook de oefeningen, die in bijna iedere les zitten, wil ik regelmatig gaan doen.

Afgelopen woensdag hebben Anthony en ik na lang denken en praten besloten met Happy Reads te stoppen. We vinden het allebei super jammer dat het uiteindelijke niet zo geworden is als we hoopten, maar we zijn ontzettend blij en trots dat we het in ieder geval wel hebben geprobeerd! De hele uitleg van dit besluit kun je lezen op de Facebook en Instagram accounts van Happy Reads Box.

Onze stekjes in de kas beginnen er al goed uit te zien! Dit was begin van de week en nu zijn ze alweer een heel stuk verder gegroeid. Super leuk om te zien hoe snel dat kan groeien!

Donderdag was het prachtig weer dus besloot ik mijn werkzaamheden mee naar buiten te nemen! Heerlijk als je je werk buiten kunt doen. Deze levensboom is daar het resultaat van.

Gipsy was ook lekker aan het chillen in de zon, met haar omgevallen parasol, haha! Genieten dat ze deed.

Vrijdag kwam onze aller eerste Fairyloot box binnen! We hebben besloten deze box samen aan te schaffen omdat we allebei heel veel van fantasie boeken houden is dat echt perfect! dit is de box van maart en was ook meteen hun one year universary box; we zijn erg tevreden met de box en hebben ook meteen maar de box van april besteld, oeps haha!

Anthony is het afgelopen weekend lekker bezig geweest om het huis van buiten op te knappen. We hebben binnen veel last van vocht, schimmel en tocht en om dat te verhelpen heeft hij alle gaten, scheuren en zwakke plekken opgevuld met kit en cement. Nu hopen dat het ook een beetje helpt.

Schattig zijn deze lampjes he? Ze zaten in de Fairyloot box, super leuk!

Heb jij een fijne week achter de rug? 

Veel Liefs,

Melissa ❤︎ Xx.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *