Personal ❤︎ Terugblik kaart voor de maand maart

Hoi allemaal, in de video van begin deze maand, die je hier, kunt bekijken, had ik beloofd jullie te laten weten wat de kaart van de maand voor mij persoonlijk heeft betekent. Dus dat wil ik vandaag maar al te graag gaan doen! Benieuwd wat de kaart was en wat voor betekenis hij voor mij heeft gehad? Lees snel verder!

De kaart van de maand maart:

Beweging – Beschermengel
Dit is een boodschap over je beweging – heel waarschijnlijk betekent het dat je binnenkort gaat verhuizen, Je hebt deze mogelijkheid al overwogen, en dit is de bevestiging van het idee. De engelen zullen je helpen een prachtig nieuw huis te vinden, ook met de details van het achterlaten van je huidige woonplaats. Geef alle zorgen hierover in de handen van boven, en heb vertrouwen dat er gezorgd zal worden voor financiën, familieaangelegenheden, en al het andere. Dit is ook een boodschap om meer lichaamsbeweging te nemen. De engelen vragen je om momenten vrij te maken in je leven voor meer fysieke beweging. Je kunt bijvoorbeeld op muziek gaan dansen of wiegen, gymnastiek doen, wandelen, met je kinderen spelen, enzovoort. Dit helpt je om een nieuwe start te maken. Het zal je in aanmerking brengen met fantastische nieuwe mensen, ervaringen en kansen. Dus geef alle zorgen over de veranderingen die dit met zich meebrengt over in de handen van god en je beschermengelen.

Mijn bevindingen:

Toen ik de kaart trok wist ik al meteen dat deze kaart voor mij de betekenis had om weer lekker naar buiten te gaan en het een en ander te ondernemen. Het weer werd weer beter, de zon ging schijnen en daardoor heb ik lekker veel buiten gezeten, ben ik verder gaan wandelen met Gipsy in de buurt en in het bos en Ik ben in het begin van de maand naar twee verjaardagen geweest waar ik erg trots op ben! Ik merk dat ik deze maand heel lekker in mijn vel zat, af en toe lekker kunnen dansen en zingen. Ook was er het begin voor heel veel nieuwe dingen waaronder mijn studie en de veranderingen van mijn websites waar is super blij mee ben. Naast het fysiek bewegen met je lichaam konden wij ook heel misschien gaan verhuizen, deze optie kwam eigenlijk heel snel aanwaaien en waaide helaas net zo hard weer weg. Ook al wonen we prima in ons huidige huisje, we zouden graag willen upgraden naar een eengezinswoning, zodat ik mijn praktijk aan huis kan gaan beginnen. Kortom deze kaart was bij mij zeker van toepassing!

1 april zal ik een nieuwe kaart leggen via mijn youtube kanaal voor de maand april.

Kun jij je vinden in de kaart van maart?

Veel Liefs, Melissa

❤︎ Namasté ❤︎

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *