Unboxing ❤︎ Dyona bestelling The Wild Unknown

Hoi allemaal, afgelopen week kreeg ik een heel mooi pakketje binnen van Dyona, met daarin mijn (early) verjaardags cadeau van Anthony. Benieuwd wat het is? Je leest het hier. 

Ik ben met Dyona (Elise) in contact gekomen door Happy Reads, we hadden een super leuke samenwerking klaar staan die helaas niet door kon gaan, omdat wij genoodzaakt waren met Happy Reads te stoppen. Door deze samenwerking kwam ik in aanraking met haar webshop en haar prachtige producten. Na even op haar shop rondgeneusd te hebben viel mijn oog toch wel op een heel bijzonder deck, namelijk het Animal Spirit Deck van The Wild Unknown, helaas was hij toen al uitverkocht dus moest ik nog even geduld hebben. Eventjes geleden was het zo ver en kon je het deck weer bij Dyona Pre-orderen, dit heb ik meteen gedaan! Het was ongeveer begin maart en de kans was groot dat hij pas halverwege/ eind april binnen zou komen. Perfect voor mijn verjaardag dus (25 April). Uiteindelijk bleken de decks al veel sneller vanuit Amerika hierheen gekomen te zijn en had ik deze prachtige bestelling dus al 1 april in huis! Echt een feestje! (gelukkig mocht ik hem open maken van Anthony, ik weet niet of ik me had kunnen inhouden als het niet mocht.)

Bij het openen van het pakketje zag ik dat alles met zorg en liefde was ingepakt, er zat zelfs een handgeschreven bericht bij om mij te bedanken voor de bestelling. Dit is een klein gebaar, maar maakt alles wel heel persoonlijk. Je merkt echt dat ze dit uit liefde en passie doet, dat maakt voor mij zo’n pakketje extra mooi en speciaal.

Naast het Animal Spirit Deck had ik ook nog een steen besteld, een Labradoriet. Deze steen heb ik besteld omdat het een hele beschermende en spirituele steen is. Hij beschermd de aura tegen negatieve energieën van buitenaf en helpt bij angsten en het geven van zelfvertrouwen. Een steen die ik op dit moment erg goed kan gebruiken. Naast deze steen kreeg ik er ook nog 3 kleintjes bij, de gouden driehoek: Amethist, Bergkristal en Rozekwarts. De gouden driehoek zorgt voor liefde, inzicht, balans en harmonie in ieder huis. Zelf heb ik al een gouden driehoek setje dus deze schattige steentjes zal ik gaan gebruiken voor mijn Orgonites!

En dan natuurlijk het Animal Spirit Deck zelf met een guideboek om mij in het begin te kunnen ondersteunen. Ik ben blij dat deze erbij zit want anders is het nog wel erg lastig om de kaarten te interpreteren. Daarnaast heb ik ook meteen het witte spirit cloth erbij besteld en ik hoop deze binnenkort te gaan gebruiken, maar eerst even goed de kaarten leren kennen. Als jullie het leuk vinden kan ik wel een keer een review schrijven over dit prachtige deck, laat het maar weten!

Ik ben zo ontzettend blij met deze bestelling, de steen heb ik nu regelmatig even vast en ik merk dat we al aardig aan elkaar gewend zijn en dat hij zijn werk goed begint te doen. De kaarten pak ik er iedere dag even bij om een dagkaart te leggen voor mezelf en soms ook voor anderen, heerlijk om zo de kaarten te leren kennen!

Ken jij Dyona al?

Veel liefs, Melissa!

❤︎ Namasté ❤︎

Bezoek Dyona

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *