Winactie ❤︎ Win een Orgonite Piramide en een ketting hanger naar keuze!!


Yaay! dinsdag 25 april ben ik jarig, dan ik wordt alweer 23 jaren jong dus leek het mij leuk om een win-actie te gaan doen. Wil jij kans maken op een Orgonite Piramide en een Orgonite ketting hanger naar keuze? lees dan snel verder!

Wat is Orgonite:

Orgonite, soms ook wel orgone genoemd, is ontdekt in de jaren ’30 van de vorige eeuw door dr. Wilhelm Reich. Hij wilde de levensenergie bundelen en versterken. De edelstenen verspreiden positieve energie, welke vervolgens versterkt wordt door de metalen.

 •     Orgonite zet negatieve energie om in positieve energie
 •     Het versterkt de kracht van de edelstenen die erin zitten
 •     De Orgonite blijft zijn werk doen, u hoeft de orgonite nooit schoon te maken of te ontladen
 •     De Orgonite zuivert de atmosfeer en laad water energetisch op
 •     De Orgonite vermindert de schadelijke effecten van mobiele en draadloze stralingsbronnen
 •     De Orgonite Inspireert en creëert een prettige sfeer en evenwichtige en gelukkige(re) stemmingen
 •     Het is vaak een remedie tegen slapeloosheid en psychische problemen
 •     Helpt mee bij het ontwaken en ontwikkelen van uw  spirituele zintuigen
 •     Ideaal om iemand die HSP is (hoog sensitief) af te schermen van prikkels

Naast deze werking heeft iedere piramide ook nog een edelsteen erin verwerkt die ook weer een specifieke werking hebben. De edelsteen in deze piramide is Rozenkwarts!

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijk voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, seksuele problemen, de vruchtbaarheid, borst- en longkwalen en voorkomt duizeligheid. Tenslotte helpt het bij ouderdomskwalen zoals de ziekte van Alzheimer en Parkinson.

Deze piramide kun je overal neerzetten; zet hem ergens neer waar het voor jou goed voelt, dus bijvoorbeeld op je nachtkastje, naast je werkplek of gewoon op een plek waar je erg graag en vaak zit. Voor de ketting kun je een keuze maken tussen: Rozenkwarts, Amethist, Tijgeroog, Aventurijn en Rode Jaspis.

Wat moet je doen? 

 • Deel de foto hieronder op Facebook of Instagram met de #happyliszwin
 • Als je geen Facebook of instagram hebt kun je hieronder een reactie achter laten dat je mee doet.
 • Optioneel; like Cervus Vigor op Facebook en Instagram.
 • Dinsdag 25 april om 21:00 maak ik de winnaar bekend!

 

Heel veel succes iedereen! 

Veel liefs, Melissa

❤︎ Namasté ❤︎

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *