Personal ❤︎ Terugblik kaart voor de maand april

Hoi lieve mensen, vorige maand heb ik in deze video een algemene maandkaart gelegd uit het Engelen en Heiligen deck. Net als vorige maand wil ik daar graag met jullie een terugblik voor doen, benieuwd wat de kaart voor mij persoonlijk betekend heeft? Lees snel verder! 

De kaart voor de maand april:

Emoties – H. Dymfna
Deze kaart duit op Emoties en wilt je laten weten dat er Emoties bij je dwarszitten. Dit is ook een boodschap voor jou om meer aandacht te hebben voor je emoties en gevoelens. Het is veilig om je ware gevoelens voor jezelf te erkennen. De H. Dymfna kan je helpen oplossingen te vinden voor datgene wat je emotioneel uit je evenwicht brengt. Ze is een liefdevolle heilige, gespecialiseerd in het bereiken van emotionele en mentale gezondheid. De lantaarn die zij draagt helpt je om beter te kunnen zien waar je loopt, en om de obstakels op je pad te kunnen vermijden. Laat de H. Dymfna je bijlichten op je reis. Als je ongewenste patronen waarneemt in je gedrag, of als je op het punt staat jezelf te saboteren, roep dan deze sterke heilige aan voor onmiddellijke bijstand. Deze kaart is ook een boodschap voor jou om je gevoelens te vertrouwen, met name als zij je laten leiden tot positieve veranderingen. Je gevoelens zijn de stem van de hemel de spreekt door jou. Je hebt recht op je eigen gevoelens, ook als anderen die niet delen. Gevoelens die je in de war maken kun je loslaten en overgeven aan god, de H. Dymfna en de engelen, opdat zij geheeld worden en ten goede geleid.

Mijn bevindingen:

Toen ik deze kaart trok wist ik niet zo goed wat ik kon verwachten, het ging goed met mij en er waren een heleboel positieve en mooie dingen aan de gang, maar net als minder leuke dingen blijven de leuke dingen ook niet voor eeuwig hangen. Ik kreeg halverwege april een berichtje van mijn moeder dat het met onze oude hondenvriend Diesel niet zo goed ging. Hij hijgde en kokhalsde veel en viel af en toe om tijdens het uitlaten. Verder was hij ook al doof en zag niet heel veel meer. In overleg met de dierenarts hadden ze besloten Diesel in te laten slapen. Onze kanjer is 10 jaar bij ons geweest en heeft een prachtig leven gehad. Dit nieuws zat er aan te komen, maar toch komt het altijd een beetje onverwachts. Ik heb gelukkig heel mooi afscheid van hem kunnen nemen, hij is op een goede plek en heeft geen pijn meer. Ik heb al meerdere malen mooie tekens gehad dat het goed met hem gaat, dat ik me geen zorgen hoef te maken, dat doet mij erg goed! Hierbij zit natuurlijk veel emoties en ik moet eerlijk toegeven dat ik het dit keer wat moeilijk vond om ze te uiten ik heb wel een traantje gelaten  maar niet zoveel als ik vanbinnen voel liggen, dus van de week is het tijd om lekker Marley and Me of Spirit te gaan kijken en mijn tranen te laten lopen!

1 mei zal ik een nieuwe kaart leggen op mijn youtube kanaal voor de maand mei.

Kun jij je vinden in de kaart van april?

Veel liefs, Melissa!

❤︎ Namasté ❤︎

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *