Spiritueel ❤︎ Kies een kaart

Hoi Lief mens! Vandaag kun je een kaartje kiezen die betrekking heeft op deze week. Ik gebruik hierbij het Engelen en Heiligen deck van Doreen Virtue. 

Kies op gevoel een kaart hierboven, dit is jouw kaart. Hieronder kun je de beschrijving vinden van de kaarten 1 tot 3 van links naar rechts.

Kaart 1: Sluit geen compromissen – H. Agnes van Rome 

Er wordt je gevraagd om je uit te spreken voor jouw waarheid en je zelfwaarde. Je hoeft je niet te compromitteren om te krijgen wat je wilt en nodig hebt, en je kunt een leven leiden in de waarheid van je overtuigingen. De H. Agnes is op dit gebeid je gids en je model. Zij laat je zien dat je nooit compromissen moet sluiten over jou normen en waarden, niet in liefdesrelaties, en ook niet in je loopbaan, je thuissituatie, over je gezondheid of op welk ander terrein ook. Als je je in een moeilijke situatie bevindt, probeer dan eerst door praten tot een betere oplossing te. Komen met de mensen die erbij betrokken zijn. Bijvoorbeeld als je liefdesrelatie onbevredigend is, laat je partner dan weten hoe je gevoelens zijn. De H. Agnes en je engelen zullen je helpen je waarheid te spreken vanuit liefde, zodat je partner je echt kan horen. Als dit niet tot bevredigende resultaten leidt, leidt deze heilige je wellicht naar iemand met wie je erover kunt praten of naar een hulporganisatie. De sleutel van deze boodschap blijft echter je eigen waarheid te spreken, zonder compromissen. Als Gods heilige kind verdien je om liefde, respect en waardigheid behandeld te worden. Accepteer niet minder.

Kaart 2: Retraite – Beschermengel

Dit is een krachtige heldere boodschap voor jou om zo snel mogelijk een retraite te nemen. Je beschermengel wil dat je vrede hebt, en tijd en kalmte. Je hebt rust nodig, een onderhoudsbeurt, olieverversing en heroverweging. Die tijd voor jezelf zal je verfrissen en zal je batterijen weet opladen. Het zal je nieuwe inzichten opleveren en de antwoorden die je zoekt. En ook zul je eerder en beter begrijpen welke richting je op moet gaan en welke stap je eerste moet zijn. Geef deze behoefte aan een retraite over in handen van je engelen, en zij zullen alle details regelen. Zij zullen er voor zorgen dat je er de tijd voor hebt, en het geld en al de rest die nodig is voor een fantastische ervaring. Vertrouw er op dat de plaats waar zij je naartoe sturen de ideale plek voor je is. Dit is een zegening zowel voor jou als voor je dierbaren, want het zal je gelukkiger en gezonder maken. Het is niet egoïstisch om op deze manier goed voor jezelf te zorgen. Het is een investering in je welbevinden, en daardoor en gift voor

Kaart 3: Kind – Beschermengel

Dit is een antwoord met meerdere gezichten, afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Hier zijn de mogelijke betekenissen van deze kaart. Je intuïtie zal weten welk antwoord op jou van toepassing is op dit moment:

  1. Wees als een kind. Heb een kinderlijk vertrouwen dat alles zijn uitwerking zal hebben voor het hoogste goed. En zo zal het gaan.
  2. Binnenkort zal er een kind in je leven komen.
  3. Schenk aandacht aan jouw kind, of aan een bepaald kind aan je zorg is toevertrouwd.
  4. Help kinderen in het algemeen, door opvoeding, vorming, verdediging, genezing enzovoort.
  5. er is een kind in de Hemel, dat het goed maakt en gelukkig is, en dat jou een boodschap van liefde stuurt.

De puurheid en de onschuld van kinderen geven hen een engelachtige kwaliteit, en maakt dat zij speciale aandacht krijgen van de Hemel. Je gebeden voor de kleinen krijgen de hoogste prioriteit, en worden altijd beantwoord. Deze kaart is een boodschap dat jij wordt ingeschakeld als een engel op aarde voor kinderen. De engelen zullen je hierbij helpen, als je hen om raad en hulp vraagt.

Welke edelstenen liggen bij de kaarten:
Kaart 1: Lapis Lazuli
Kaart 2: Groene Aventurijn
Kaart 3: Mangano Calciet

Welke kaart heb jij? 

Veel liefs, Melissa!

❤︎ Namasté ❤︎

4 gedachtes op “Spiritueel ❤︎ Kies een kaart”

  1. Wauw ❤️ Ik had kind gekozen, toeval bestaat niet want ik heb onlangs in mijn meditatie ons toekomstig kind al gezien. Mijn man ook. Meerdere tekenen gehad afgelopen 2 weken dat er daadwerkelijk een kleine uk in ons leven zal komen. Heel bijzonder!

    1. Wauw! Wat een prachtige ervaring moet dat geweest zijn! Zelf heb ik ons kindje ook een keer mogen ontmoeten in een droom, heel mooi! Geniet ervan lieverd! Ook naar de weg van zwanger worden, zijn en bevallen! Ook al duurt het misschien nog een paar maanden of jaren, het zit er zeker aan te komen. <3

  2. Een beschermengel heb ik zeker en goed dat dit stukje bevestigd dat het goed is om rust te nemen en goed voor mijzelf te zorgen !

  3. Dank je wel. Ik had had de derde kaart en daarbij direct de eerste uitleg. Ik heb al lange tijd een kinderlijk vertrouwen in mij dat alles goed komt, maar de laatste tijd is dat veel te veel naar de achtergrond verdwenen. Deze reminder had ik echt even nodig. ❤

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *