Personal ❤︎ Terugblik kaart van de maand mei


Hoi lieve mensen, ik heb weer een terugblik voor jullie van de maand kaart van mei. Begin deze maand legde ik een algemene kaart voor iedereen uit het engelen en heiligen deck. Wat heeft deze kaart voor mij te betekenen gehad? Je leest het hier. 

De kaart voor de maand mei:

Dieren – H. Franciscus van Assisië
Je hebt een sterke liefdevolle relatie met dieren. Net als bij de H. Franciscus vertrouwen ze je instinctief. Zij voelen je compassie aan en je begrip, en ze komen naar je toe voor hulp en kameraadschap. Je hebt een aangeboren vermogen om met dieren te communiceren, en weet wat zij denken en voelen. Op bepaalde manier voel je je meer op je gemak bij dieren dan bij mensen. Je zou een kei zijn in een baan als hondenoppasser, in het uitlaten en verzorgen van dieren, in communicatie met dieren, als dierenarts. je huisdieren die overleden zijn doen je ook heel veel lieve groeten. Zij willen je laten weten dat zij gelukkig zijn en het naar hun zin hebben in de Hemel.

Mijn Bevindingen:

Toen ik deze kaart legde kreeg ik al twee hele sterke betekenissen door die voor iedereen aan bod was. We mochten namelijk ons wat meer verdiepen in de dieren om ons heen, wat hebben zij ons allemaal te vertellen. Deze kaart heeft mij 2 hele mooie ervaringen gegeven. Ervaring 1 heeft te maken met mijn grote vriend Diesel die vorige maand overleden is (hier kun je daar meer over lezen). Ik heb namelijk nu al meerdere boodschappen mogen ontvangen dat het goed met hem gaat, ook heb ik hem al meerdere keren gezien in visualisatie’s die ik doe om te aarden. Af en toe komt hij even samen met Matino (ons andere hondje dat al een paar jaar overleden is) hallo zeggen om aan te geven dat het goed gaat. Naast deze ervaring had ik ook nog een andere prachtige ervaring. Ik leg iedere dag voor mijzelf een kaartje en de afgelopen weken kwamen steeds meer de kaarten naar boven die te maken hebben met transformatie, kracht, groei en verandering. Afgelopen week liep ik samen met mijn vriend in de tuin een rondje om een check te doen bij alle plantjes, even water geven en al het onkruid weg te halen. Toen ik terug liep naar de stoel om te gaan zitten vloog er een vlinder met ons mee, we zijn allebei stil gaan staan om te kijken wat hij zou gaan doen. Eerst bleef hij rondjes om ons heen vliegen en uiteindelijk belande hij op mijn rechterschouder en bleef daar eventjes zitten, prachtig! Toen ik begon te praten vloog hij weer weg, dit was voor mij een prachtige boodschap dat ik in een transformatie proces zit (ik voel het in heel mijn lijf) en dat ik de goede kant op ga. Het kan even ongemakkelijk worden, maar ik zal er beter uitkomen dan ooit! Dankjewel voor deze prachtige kans en ervaring! <3

1 juni zal ik een nieuwe kaart leggen voor de maand juni op mijn youtube kanaal.

Veel liefs, Melissa!

❤︎ Namasté ❤︎

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *