Spiritueel ❤︎ Kies een kaart

Hoi Lief mens! Vandaag kun je een kaartje kiezen die betrekking heeft op dit weekend. Ik gebruik hierbij het Engelen en Heiligen deck van Doreen Virtue. 

Kies op gevoel een kaart hierboven, dit is jouw kaart. Hieronder kun je de beschrijving vinden van de kaarten 1 tot 3 van links naar rechts.

Kaart 1: Wijs besluit – Beschermengel

Het besluit dat je aan het overwegen bent is een wijs besluit. Deze kaart is een boodschap van je engelen, zij vragen je om je innerlijke wijsheid te vertrouwen. Soms maak je je zorgen over je vermogen om de juiste besluiten te nemen, want in et verleden leken sommige keuzes niet wijs te zijn. Maar als je er goed over nadenkt heb je daar veel van geleerd en ben je wijzer geworden. Op die manier kun je eigenlijk geen verkeerde keuze maken, is het niet?

In dit geval gaat het over of je Gods wil volgt. Of je op het juiste pad bent, waar datgene wat je doet van boven wordt geleid, kun je herkennen aan een gevoel van vrede. Als er ergens iets in je is dat niet goed voelt over wat je doet, dan ben je van de waarheid aan het afdwalen. Soms betekent op het juiste pas blijven, dat je de bocht neemt die het moeilijkst lijkt. Je Engelen vragen je vertrouwen te hebben in hun altijd aanwezige liefde, steun en bescherming.

Kaart 2: Je hebt het gevonden – H. Antonius van padau

Dit is een boodschap over het vinden van iets van grote waarde, zoals je weg in het leven, of ook iets dat je kwijt bent. De H. Antonius vraagt je te vertrouwen dat je gevonden hebt wat je zocht (of spoedig zult vinden). Datgene waar je vraag over gaat is datgene wat je zocht. Gefeliciteerd – je hebt je weg gevonden!
Zowel de H. Antonius als de aartsengel Chamuël kunnen je helpen verloren zaken terug te vinden. Roep hen aan, hardop of in stilte, en vraag hen je te helpen. En wees dan alert op je innerlijke stem die zich doet gelden in de vorm van gevoelens, beelden of gedachten. Volg deze wijsheid e je zult vinden wat je zocht. Vertrouw op het wonder van de Hemelse hulptroepen, die voor je terugvinden wat je kwijt was. Word je weer bewust dat voor god niets ooit verloren is. En als het om de een of andere reden niet onmiddellijk terugkomt, blijf fan geloven dat het op Gods tijd bij je terug zal komen.

Kaart 3: Spreek Jouw Waarheid – H. Bernadette

Deze kaart geeft jou de krachtige boodschap om vrijuit te spreken en jouw waarheid te vertellen. Geef jou vrees en bezorgdheid over mogelijke reacties van anderen over in handen van god, H. Bernadette of je engelen. Je kunt eerlijk spreken, op een liefdevolle manier, en toch integer blijven. Ongeacht de reacties van andere mensen, jij moet de waarheid spreken zoals jij die ziet. Je hoeft niet bang te zijn de Hemel zal je beschermen en zal je woorden leiden als je spreekt. Er zullen mensen zijn die het van harte met jouw eens zijn, zij hebben op jou stem en jou waarheid gewacht. Er zullen ook mensen zijn die het niet met je eens zijn. Hou vast aan he overtuigingen, hoe de mensen om je heen ook zullen reageren. Jij bent iemand die de waarheid spreekt, en zo lang je dat die met liefde en met overtuiging heb je niets te vrezen lieverd.

Welke edelstenen liggen bij de kaarten:
Kaart 1: Spirit kwarts
Kaart 2: Amethist
Kaart 3: Celestien

Welke kaart heb jij?

Veel liefs, Melissa!

❤︎ Namasté ❤︎

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *