Video ❤︎ Persoonlijke Mini Docu

Jaah, de persoonlijke mini docu is af en ik mag hem met jullie delen! Als je mij op Instagram volgt weet je dat we hier een tijdje geleden mee bezig waren om op te nemen. Het heeft even geduurd voordat hij helemaal af was maar ik ben onwijs blij en trots op het eindresultaat! Veel plezier met kijken, enne laat je het me weten wat je ervan vond? 

Veel liefs, Melissa

❤︎ Namasté ❤︎

2 gedachtes op “Video ❤︎ Persoonlijke Mini Docu”

  1. Hoi Melissa,

    Wat een mooie mini docu. Ik ken je niet persoonlijk, maar in dit korte filmpje leer je veel over wie jij bent. De positieve punten en de negatieve punten en hoe je hier mee omgaat. Door het filmpje ben ik ook wel heel nieuwsgierig geworden naar de Orgonite. 😀
    Heel mooi gemaakt!

    1. Dankjewel Nicole voor je mooie woorden! Ik ben ook erg blij met het filmpje.
      Een orgonite is zeker de moeite waard, een ontzettend mooie en krachtige energie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *