Spiritueel ❤︎ Kies een kaart

Hoi Lief mens! Vandaag kun je een kaartje kiezen die betrekking heeft op dit weekend. Ik gebruik hierbij het aartsengelen orakel deck van Doreen Virtue. 

Kies op gevoel een kaart hierboven, dit is jouw kaart. Hieronder kun je de beschrijving vinden van de kaarten 1 tot 3 van links naar rechts.

Kaart 1: Kristalheldere Intenties – Aarstengel Michaël

Aarstengel Michaël: Wees helder en duidelijk in wat je wenst en concentreer je erop met een vaste overtuiging.’

Nadat je om begeleiding hebt gevraagd, moet je duidelijk maken wat je werkelijk wenst. Wat dat je (net als iedereen) in elk opzicht het allerbeste verdient. God wenst iedereen voorspoed en genoeg van alles toe. Je moet je vraag beperken tot dat deel wat je toekomst door een helder mentaal beeld van je wens te maken. Visualiseer dat deze wens al werkelijkheid is geworden en ervaar de emotionele en lichamelijke gevoelens van je gemanifesteerde verlangen. Maak je er niet druk om hoe je verlangen werkelijkheid wordt – de oneindige creativiteit van de schepper zal het je op een kristalheldere manier voorschotelen. Volg gewoon maar je innerlijke leiding om de stappen te ondernemen om je goddelijke wens in werkelijkheid te laten worden en sta jezelf toe al het goede te ontvangen zoals het op je pad komt.

Kaart 2: Roep je Goddelijke kracht aan!

Aartsengel Raziël: Gebruik je goddelijke kracht en neem je voor om gelukzaligheid in je leven te manifesteren.’

Je bent een verlicht persoon: een wijze, een geleerde, een hogepriester(es), een magiër en een uitmuntend schepper. Nu is de tijd gekomen om je spirituele kracht en macht op te roepen en je invloed uit te oefenen. Transformeer op een liefdevolle en vastberaden manier je intenties tot werkelijkheid. Spreek een aantal gebeden uit over je intenties en vraag om leiding en bepaalde tekens om je manifestaties op het hoogste niveau gestalte zien te krijgen.

Kaart 3: Engelentherapie.

Aartsengel Rafaël: Geef al je zorgen en ongerustheid aan ons de engelen, en laat ons die last van je overnemen.’

Heb je ons, de engelen, in jouw situatie al om hulp gevraagd? Wij kunnen je alleen maar helpen als jij ons hier toestemming voor geeft. Doe nu je ogen dicht en haal diep adem om jezelf te reinigen. Roep op mentaal niveau je gissen en de aartsengelen aan om je te helpen. Geef geen aanwijzingen op welke manier je geholpen wilt worden; vertel ons allen in verband met welke situatie je hulp nodig hebt. Het belangrijkste is dat je er voor open staat om de hulp te ontvangen zoals deze tot je komt. De hulp kan de vorm aannemen van een ingeving, een intuïtief idee en een directe ingreep. Als je nog meer adviezen ontvangt is het belangrijk dat je deze opvolgt.

Welke stenen liggen bij de kaarten?
Kaart 1: Amethist
Kaart 2: Rozenkwarts
Kaart 3: Bergkristal

Welke kaart heb jij?

Veel liefs, Melissa!

❤︎ Namasté ❤︎

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *