Video ❤︎ Hoe maak je een Small Orgonite!

Hi hi! Vandaag is het eindelijk zo ver het is mij ontzettend vaak gevraagd hoe ik nou zo’n Orgonite maak, of ik cursussen heb en of ik die in de toekomst ga aanbieden. Ik heb er een tijd overga gedacht om een kleine workshop of cursus uit te schrijven, maar dit vond ik erg lastig en ook minder duidelijk overkomen. Na even nagedacht te hebben kwam ik al heel snel op het idee waarom geen video’s? Ik maak al heel veel video’s en op deze manier kan iedereen precies zien wat ik doe en kan ik erbij vertellen, jullie kunnen vragen stellen en die kan ik dan weer meteen onder de video behandelen! Perfect! Helaas heb ik voor echte fysieke workshop nog geen ruimte, maar in de toekomst wil ik dat zeker gaan doen. Voor nu hoop ik dat jullie deze video leuk vinden, heb je vragen? stel ze gerust en laat je me ook even water wat voor orgonite je als volgende zou willen zien in een video? Mag een bestaande maar ook een compleet nieuw idee zijn! Ik hou wel van een beetje uitdaging! Veel kijkplezier <3

Veel liefs,

Melissa! xXx

BewarenBewaren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *