Wereldwijde Verzending 🌍 l Brievenbus: €4,95 – Pakket: €6,95 🇳🇱

Zoek

wil jij leren samenwerken
met jouw orgonite?

Online community en leeromgeving.
(Community is open, cursus coming soon)

samenwerken

Leer samenwerken met jouw orgonite.

fijne community

Een fijne plek om met elkaar te verbinden.

behind-the-scenes

Kijkje bij ons achter de schermen.

de happylisz orgonite community

De Happylisz Community is een plek om te verbinden met andere Orgonite-liefhebbers en ervaringen te delen. Om elkaar te ondersteunen op ons spirituele pad. Een plek om meer te leren over de eigenschappen van Orgonites, samen nieuwe toepassingen te ontdekken doormiddel van challenges en nieuwe ervaringen op te doen.

Een Orgonite is een bundeling van levensenergie en een tool om met deze energie te werken; om negatieve energie te transformeren naar positieve energie en je te begeleiden op je levenspad, je te helpen tot inzichten te komen en je te ondersteunen in je levensprocessen.

Heb je nog geen ervaring met Orgonite? De community is een fijne plek om Orgonite te leren kennen. Je kunt mee doen aan een groepshealing met Orgonite, ervaringen van anderen lezen en meer te weten komen over Orgonite in het algemeen.

De community is ook een leuke plek om ons, Melissa en Anthony, beter te leren kennen. Unieke kijkjes achter de schermen, samen een Orgonite maken voor het Collectief, live sessies en meer!

challenges

Neem deel aan leuke uitdagingen.

verbinden

Kom ik contact met gelijkgestemden.

groepshealings

Toegang tot Orgonite healings met Melissa.

exclusieve toegang

Als eerste toegang tot nieuwe Orgonites.

persoonlijk contact

Contact met Melissa voor je vragen.

kortingscode

10% korting in de webshop.

over ons

Hi! Ik ben Melissa. Al van jongs af aan ben ik erg gevoelig, keek ik anders naar de wereld dan de directe mensen om mij heen en werd ik vaak niet begrepen. Ik heb mij toen al voor veel dingen afgesloten en leerde mijzelf aan dat het niet oké was deze dingen te voelen of zien. Ik had er als het ware een angst voor gecreëerd. In 2012 werd ik 18 en sloeg alles om, ik kreeg een buikgriep en naderhand bleef er een ontstoken maag over. Mijn lichaam was het zat en wilde zichzelf uiten. Veel angsten, misselijkheid en emotionele pijnen kwamen naar boven van de jaren dat ik het allemaal had weggestopt. De reguliere artsen konden mij niet goed helpen, waardoor ik een andere weg ben gaan zoeken.

Al vrij snel kwam ik uit bij het spirituele en toen ging alles eigenlijk heel snel. Ik kwam op vrijwel hetzelfde moment in aanraking met Reiki en Orgonite en werd op slag verliefd. Beiden hebben mij heel erg geholpen met de zoektocht naar mijzelf en nog steeds leer ik iedere dag weer bij. Tijdens het maken van de Orgonites merkte ik dat het maken ervan al een healing en transformatie proces opzich is. Met iedere Orgonite die ik maak vind er een heling plaats in mij en het collectief. Ik ontwikkel mij keer op keer weer bij het maakproces. Ik ben ontzettend dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen en dat ik met deze prachtige energieën en elementen mag werken, compleet in afstemming en vanuit mijn intuïtie. Om het dan uiteindelijk met jullie te mogen delen is werkelijk iedere keer weer een magisch kado.

Mijn naam is Anthony. Als kind vond ik edelstenen altijd al magisch en nu nog steeds, eigenlijk heb ik ze altijd veel bij me gedragen ter ondersteuning, ook al had ik dat toen nog niet door. Ik weet nog goed dat ik mijn eerste carneool hanger kreeg en mijn eerste tijgeroog zaksteen, die overigens nog steeds een plekje op mijn bureau heeft. Dus mijn interesse in edelstenen is niet vreemd. Ik leerde Melissa kennen toen ze nog aan het begin van haar pad stond en ben eigenlijk, mede door haar ontwikkeling, verder gaan kijken dan het ‘aardse’ bestaan.

Nooit had ik gedacht dat ik op latere leeftijd zo bezig zou gaan met de wonders van de natuur in de vorm van edelstenen en kruiden en dat mijn spirituele bewustzijn zo zou mogen groeien. Ik ben altijd vrij serieus en down to earth geweest. Inmiddels leer ik steeds meer te vertrouwen op mijn intuïtie en te leven vanuit mijn gevoel. Zo sterk zelfs dat ik midden 2020 de stap heb genomen om mijn werkzaamheden als cameraman te verruilen voor Happylisz. Ik was voor die tijd al zijdelings betrokken, maar inmiddels vind ik het heerlijk om alle producten te bedenken en te maken, bijpassende vormgeving te ontwerpen en mijn creativiteit los te laten op het fotograferen van al onze producten. Ik geniet oprecht van al het moois dat we voor jullie mogen maken en met jullie mogen delen.

neem een kijkje

We kunnen veel vertellen over de community en het platform, maar we laten het je liever zien. Zo krijg je meteen een goede indruk van de omgeving, de functies en mogelijkheden.

In de community met gelijkgestemden kun je vragen stellen, je ervaringen delen en inspiratie opdoen. Je krijgt je eigen profiel en inlogcode. Belangrijk is dat jij je ervaringen en vragen kunt delen en we elkaar verder kunnen helpen op ons pad en het werken met onze Orgonites.

ervaringen van anderen

kies je lidmaatschap

Voor de community werken we met een lidmaatschap in de vorm van een abonnement op maandbasis, per kwartaal of op jaarbasis. De eerste 14 dagen krijg je van ons gratis op proef. Zodat je kennis kunt maken met het platform, rond kunt kijken in de community en kunt ervaren of je graag lid wilt blijven. Na deze proefperiode start automatisch het door jouw gekozen abonnement. Om deze reden vragen we je bij het aanmelden je IBAN gegevens op te geven, om toestemming te geven voor dit automatisch incasso. Je abonnement opzeggen is natuurlijk altijd mogelijk. Stuur hiervoor een e-mail naar opzeggen@happylisz.nl. De opzegtermijn bedraagt 2 weken. Tijdens de proefperiode kun je op ieder moment opzeggen. Je abonnement en profiel blijft na opzeggen actief tot je huidige termijn afloopt.

Per maand

Lidmaatschap per maand
8,77 (€8,77 per maand)
 • Kans om met elkaar te verbinden
 • Persoonlijke kortingscode
  voor de webshop (10%)*
 • Exclusieve winacties
 • Orgonite challenges met Melissa
 • Groepshealing met Orgonite
 • Samen een Orgonite maken
  voor het collectief
 • Proefperiode van 14 dagen
  (alleen in augustus 2021)

Per kwartaal

Lidmaatschap per kwartaal
24,33 (€8,11 per maand)
 • Kans om met elkaar te verbinden
 • Persoonlijke kortingscode
  voor de webshop (10%)*
 • Exclusieve winacties
 • Orgonite challenges met Melissa
 • Groepshealing met Orgonite
 • Samen een Orgonite maken
  voor het collectief
 • Proefperiode van 14 dagen
  (alleen in augustus 2021)

Per jaar

Lidmaatschap per jaar
88,00 (€7,33 per maand)
 • Kans om met elkaar te verbinden
 • Persoonlijke kortingscode
  voor de webshop (10%)*
 • Exclusieve winacties
 • Orgonite challenges met Melissa
 • Groepshealing met Orgonite
 • Samen een Orgonite maken
  voor het collectief
 • Proefperiode van 14 dagen
  (alleen in augustus 2021)

veelgestelde vragen

Na aanmelding bij de community gaan je 7 proefdagen* van start. Na deze proefperiode vind de opgegeven betaling plaats (per maand, per kwartaal of per jaar). Deze betaling verloopt via automatisch incasso en de machtiging hiervoor geef je af tijdens het aanmaken van je account.

Na een geslaagde aanmelding ontvang je per mail jouw gebruikersnaam en wachtwoord voor de community. Je hebt direct toegang tot het platform.

*Tijdens onze openingsmaand (augustus 2021) verlengen we, om extra kennis te maken met de community, onze proefperiode tot 14 dagen. Vanaf september zal deze periode weer 7 dagen zijn.

Na het aanmelden ontvang je van ons een mail, in deze mail staat een link waar je op kan klikken. Heb je geen mail ontvangen, ook niet in de spamfolder? Neem contact op via community@happylisz.nl.

Ja. Opzeggen kan op elk gewenst moment door een mailtje te sturen naar opzeggen@happylisz.nl. We zetten het abonnement dan direct stop met inachtneming van een opzegtermijn van 2 weken. Na je aanvraag ontvang je zo snel mogelijk ook nog een officiële bevestiging van ons. Vergeet niet je volledige (account)naam door te geven bij het afmelden.

De opzegtermijn van 2 weken is pas geldig vanaf je eerste betaling. Tijdens je proefperiode is opzeggen dus op elk moment mogelijk.

 

Let op; bij je account pagina binnen de community is ook een optie beschikbaar om je openbare profiel te verwijderen. Deze actie beëindigd echter niet je abonnement op de community.

Ja, we bieden een lidmaatschap in drie vormen; per maand, per kwartaal en per jaar. De betaling vind plaatst door middel van een automatisch incasso en start (automatisch) na de proefperiode van 7 dagen.*

Per maand: €8,77
Per kwartaal: €24,33
Per jaar: €88,00

*Tijdens onze openingsmaand (augustus 2021) verlengen we, om extra kennis te maken met de community, onze proefperiode tot 14 dagen. Vanaf september zal deze periode weer 7 dagen zijn.

Een Orgonite, ook wel eens Orgone genoemd, is een bundeling van levensenergie. Deze energie kennen we ook onder de namen Chi, Ki of Prana. Zie Orgonite als een tool om met deze levensenergie te werken; om negatieve energie te transformeren naar positieve energie. Door een Orgonite in lagen op te bouwen creëer je dat de negatieve energieën door de lagen heen gezuiverd en getransformeerd worden.

In Orgonite wordt levensenergie vastgehouden door de combinatie van giethars en edelstenen. Deze combinatie wordt versterkt door er metalen aan toe te voegen. Daarnaast worden Orgonites vaak gemaakt in verschillende vormen. Denk hierbij aan verschillende soorten piramides, schijven, hangers, bollen, pendels, schedels, buisjes en nog veel meer.

Je leest meer over de Orgonites van Melissa op deze informatiepagina.

Jazeker. De Orgonite community is ook leuk voor mensen die nog geen Orgonite hebben of eventueel nog opzoek zijn naar een Orgonite. Je kunt alvast inspiratie opdoen, informatie verzamelen en ervaringen lezen.

Ja, ook dan ben je welkom in de Community. Melissa kan alleen niet garanderen dat alle challenges, healings en opdrachten geschikt zijn om te doen en ervaren met je orgonite, omdat de maakwijze van jouw Orgonite niet bekend is bij Happylisz.

Op dit moment ligt de nadruk binnen de community op Orgonite met verschillende challenges, healings en de cursus. Maar we geven daarnaast ook een kijkje achter de schermen bij Happylisz. Dus ook voor deze content ben je van harte welkom.

Aanmelden voor wachtlijst Ontvang eenmalig een mail zodra dit artikel weer leverbaar is. Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt.
[]