Wereldwijde Verzending 🌍 l Brievenbus: €4,95 – Pakket: €6,95 🇳🇱

Zoek

de werking van orgonite

Een Orgonite, ook wel eens Orgone genoemd, is een bundeling van levensenergie. Deze energie kennen we ook onder de namen Chi, Ki of Prana. Zie Orgonite als een tool om met deze levensenergie te werken; om negatieve energie te transformeren naar positieve energie. Door een Orgonite in lagen op te bouwen creëer je dat de negatieve energieën door de lagen heen gezuiverd en getransformeerd worden. Iedere laag kent een andere functie.

In Orgonite wordt levensenergie vastgehouden door de combinatie van giethars en edelstenen. Deze combinatie wordt versterkt door er metalen aan toe te voegen. Daarnaast worden Orgonites vaak gemaakt in verschillende vormen. Denk hierbij aan verschillende soorten piramides, schijven, hangers, bollen, pendels, schedels, buisjes en nog veel meer.

Een piramide, of andere opzichzelfstaande vorm, is vaak een prachtig kunstwerk om te zien en worden veelal gebruikt om neer te zetten in ruimtes zoals de woonkamer, slaapkamer of een werkkamer. De schijven kunnen worden ingezet om verschillende voorwerpen (energetisch) op te laden, zoals water, voedsel, edelstenen, planten, bloemen en je eigen handen. Hangers en Toverstenen kun je makkelijk bij je dragen om zo je eigen energieveld te zuiveren en je welzijn te verhogen.

orgonite in het kort

De werking van Orgonite is altijd en continu. Hij zorgt ervoor dat negatieve energie en gedachten worden omgezet in positieve uitingen. Geeft bescherming tegen negatieve stralingen uit bronnen zoals routers, computers en telefoons. Reinigt je chakra’s en aura en brengt ze weer in balans. Een Orgonite kan helpen tegen slapeloosheid en nachtmerries en hij versterkt de werking van de aanwezige edelstenen. Zuivert de atmosfeer en kan water energetisch opladen. Helpt mee bij het ontwaken en ontwikkelen van je spirituele pad en helpt je beter af te schermen tegen prikkels; een fijne eigenschap voor mensen die erg gevoelig zijn (HSP’ers). Orgonite kan je helpen je ware zelf te ontdekken en je ondersteuning bieden op je zielenpad. Net als voor edelstenen is het ook vaak bij Orgonites zo dat het je aanspreekt en je aandacht trekt, het komt (en wil) als het ware naar je toe.

Waarom een Orgonite Kopen?

het gebruik van een orgonite

Je kunt een Orgonite in de buurt van een negatieve energiebron (routers, computers, mobiele telefoons etc.) plaatsen, maar je zou hem bijvoorbeeld ook op je nachtkastje kunnen zetten. Het kan voorkomen dat het goed voelt de Orgonite af en toe een andere plek te geven. Je kunt hem ook gebruiken tijdens meditaties of hem er af en toe eens bijpakken om de energie door je heen te laten stromen.

De Orgonite op je chakra's houden kan helpen het betreffende chakra te balanceren en te openen, zodat energie beter te ontvangen is. Schijven zijn hulpzaam bij het opladen van bijvoorbeeld water en edelstenen, maar door hun (kleinere) vorm vaak ook handig bij energetisch werk en behandelingen. Hangers en Toverstenen kunnen bij of op het lichaam gedragen worden, waardoor de energie van de Orgonite continu aanwezig is.

vanuit de ziel, voor de ziel

Orgonites van Happylisz, die allemaal door onszelf gemaakt worden, zijn geen standaard Orgonites uit het boekje. We laten tijdens het maken alle regeltjes van ons afglijden over hoe een Orgonite zou moeten zijn, wat het zou moeten doen en hoe het zou moeten worden. Mijn Orgonites maken we vanuit onze ziel, voor jou. Zo heeft de ene persoon bijvoorbeeld maar één edelsteen en een beetje metaal nodig en een ander meerdere stenen en meer metaal.

Als we kijken naar de traditionele wijze, dan zou Orgonite voor de helft uit giethars en voor de helft uit metaal moeten bestaan. Daarnaast zou er een bergkristal verwerkt dienen te worden en moet het metaal zichtbaar blijven. Deze Orgonites zijn vaak heel vol en heel druk en er zit een enorme kracht in. Voor ons zijn ze veelal té druk en té onrustig, we worden er persoonlijk erg nerveus en zenuwachtig van. We kunnen echter wel begrijpen dat deze Orgonites voor veel mensen wel goed voelen en werken.

Bij de Orgonites die wij maken gaan we eigenlijk nog een stapje verder. Zo zijn de Orgonites er om jou te beschermen tegen stralingen en negativiteit van buitenaf, maar maken we ze ook om je op je ware pad te brengen, om je een steuntje te geven richting je ware zelf, om je te helpen herinneren wie jij in werkelijkheid bent. Om je te verbinden met jezelf, moeder aarde en vader hemel. We maken contact met jouw als persoon en met je ziel; Orgonite vanuit de ziel, voor de ziel.

Hierdoor ontstaan er prachtige Orgonites, die allemaal ontzettend verschillend zijn en aanvoelen. Alles gebeurd met een reden en op het juiste moment. Iedere laag die we voor je gieten is een heling in jouw en iedere Orgonite die we maken is een spiegel van ons. Het maken van een Orgonite is ook een proces in onszelf.

Als voorbeeld: Ik, Melissa, heb een Orgonite gemaakt voor de keelchakra. Ik voelde bij mijzelf daar een blokkade zitten en tijdens het gieten gebeurde in mijn leven allemaal dingen waarbij ik aan die blokkade werkte. Was er een punt in die blokkade die nog langer aandacht nodig had, voelde ik dat ik nog niet verder kon met gieten, ik kreeg bijvoorbeeld geen inspiratie. Pas toen ik er zelf doorheen gebroken was kon ik verder. Dit kan ook gebeuren met een Orgonite voor jou op afstemming. Er vind iets plaats in mij, maar ook in jou. Pas als het eerste punt bij je binnengekomen en geland is, kan ik verder. Hierdoor zit er vaak een levertijd op afgestemde Orgonites van 8 weken. Alles gebeurd met een reden en alles gebeurd op het juiste moment.

Orgonite vanuit de ziel, voor de ziel, voor jou. 💖

Heel veel liefs,
Melissa & Anthony

Aanmelden voor wachtlijst Ontvang eenmalig een mail zodra dit artikel weer leverbaar is. Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt.
[]