Wereldwijde Verzending 🌍 l Brievenbus: €4,95 – Pakket: €6,95 🇳🇱

Zoek

Edelstenen per Chakra

Chakra’s zijn energiecentra in het menselijk lichaam die volgens bepaalde spirituele tradities en systemen energie ontvangen, verwerken en distribueren. Het woord ‘chakra’ komt uit het Sanskriet en betekent ‘wiel’ of ‘schijf’. Er wordt aangenomen dat er zeven belangrijke chakra’s zijn die langs de wervelkolom lopen, vanaf de basis van de ruggengraat tot de kruin van het hoofd. Elk chakra wordt geassocieerd met bepaalde fysieke, emotionele, mentale en spirituele eigenschappen.

Verschillende edelstenen en kristallen worden vaak geassocieerd met specifieke chakra’s en worden gebruikt om de energie van die chakra’s in balans te brengen. In onderstaande lijst vind je een overzicht van de edelstenen die passen bij het betreffende chakra. Dit lijstje is een advies en dient als richtlijn. Je eigen gevoel en intuïtie kunnen je ook begeleiden tijdens het werken met edelstenen.

De genoemde eigenschappen in deze encyclopedie dienen ter informatie. Er is geen wetenschappelijk bewijs voor de (uit)werkingen die aan edelstenen worden toegeschreven. Happylisz kan deze werkingen om die reden dan ook niet garanderen, het is verstandig om bij klachten een huisarts te raadplegen.

Chakra
Wortel
Chakra
Sacraal
Chakra
Zonnevlecht
Chakra
Hart
Chakra
Keel
Chakra
Derde Oog
Chakra
Kruin
Aanmelden voor wachtlijst Ontvang eenmalig een mail zodra dit artikel weer leverbaar is. Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt.
[]