Wereldwijde Verzending 🌍 l Brievenbus: €4,95 – Pakket: €6,95 🇳🇱

Search

Edelstenen voor de Zon

De zon is een grote, bolvormige ster in het centrum van ons zonnestelsel. Het is een enorme bal van gas, voornamelijk bestaande uit waterstof en helium, waar kernfusieprocessen plaatsvinden die enorme hoeveelheden energie genereren in de vorm van licht en warmte. De zon speelt een cruciale rol bij het in stand houden van het leven op aarde en is verantwoordelijk voor het leveren van energie die planten nodig hebben voor fotosynthese en die de temperatuur op onze planeet reguleert.

De zon heeft een diepgaande betekenis in zowel astrologie als spiritualiteit. In de astrologie symboliseert de zon het kernzelf, de persoonlijkheid en het bewuste ego van een persoon. In spirituele context staat de zon symbool voor goddelijkheid, licht en bewustzijn. Het wordt gezien als bron van levensenergie, groei en vernieuwing en een krachtige vertegenwoordiger van vitaliteit en bewustzijn.

Aragoniet
Bariet
Bergkristal
Blizzard Stone
Calciet - Oranje
Carneool
Citrienkwarts
Gabbro
Hematietkwarts
Jaspis - Geel
Mica - Geel
Pyriet
Red Healer
Tijgeroog - Blauw
Tijgeroog - Goud
Valkenoog
Versteend Hout
Zonnesteen
Aanmelden voor wachtlijst Ontvang eenmalig een mail zodra dit artikel weer leverbaar is. Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt.
[]