Wereldwijde Verzending 🌍 l Brievenbus: €4,95 – Pakket: €6,95 🇳🇱

Zoek

Edelstenen per Planeet

Planeten zijn grote hemellichamen die in een baan rond een ster draaien, zoals ons zonnestelsel waarin de aarde zich bevindt. Planeten zijn sferische objecten die door hun zwaartekracht in een bijna ronde vorm worden gedwongen. Ze hebben geen licht van zichzelf, maar worden verlicht door de ster waar ze omheen draaien. Planeten zijn een belangrijk onderdeel van ons zonnestelsel en kunnen worden ingedeeld in verschillende categorieën, zoals de binnenste rotsachtige planeten (aarde, Mars, Venus, Mercurius) en de buitenste gasreuzen (Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus).

In de spirituele context worden planeten vaak geassocieerd met verschillende energieën, symboliek en betekenissen. Verschillende spirituele tradities en overtuigingen hebben hun eigen interpretaties van de planeten en hun invloed op ons leven en bewustzijn.

Verschillende edelstenen en kristallen worden vaak geassocieerd met specifieke planeten. In onderstaande lijst vind je een overzicht van de edelstenen die passen bij het betreffende planeet. Dit lijstje is een advies en dient als richtlijn. Je eigen gevoel en intuïtie kunnen je ook begeleiden tijdens het werken met edelstenen.

De genoemde eigenschappen in deze encyclopedie dienen ter informatie. Er is geen wetenschappelijk bewijs voor de (uit)werkingen die aan edelstenen worden toegeschreven. Happylisz kan deze werkingen om die reden dan ook niet garanderen, het is verstandig om bij klachten een huisarts te raadplegen.

Planeet
Mercurius
Planeet
Venus
Planeet
Aarde
Planeet
Mars
Planeet
Jupiter
Planeet
Saturnus
Planeet
Uranus
Planeet
Neptunes
Planeet
Zon
Planeet
Maan
Aanmelden voor wachtlijst Ontvang eenmalig een mail zodra dit artikel weer leverbaar is. Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt.
[]