Wereldwijde Verzending 🌍 l Brievenbus: €4,95 – Pakket: €6,95 🇳🇱

Zoek

Edelstenen per Sterrenbeeld

Sterrenbeelden, ook wel zodiaktekens genoemd, zijn twaalf denkbeeldige constellaties aan de hemel die elk een bepaalde periode van het jaar vertegenwoordigen. Ze zijn belangrijk in astrologie, waarbij wordt geloofd dat de positie van de zon, maan en planeten op het moment van iemands geboorte invloed heeft op persoonlijkheid, karakter en levenspad. Elk sterrenbeeld heeft bepaalde eigenschappen en kenmerken die worden geassocieerd met de persoon die in dat teken is geboren.

Sterrenbeelden hebben ook een spirituele betekenis en worden vaak geassocieerd met persoonlijke groei, bewustwording en innerlijke ontwikkeling. In de context van spiritualiteit kunnen sterrenbeelden dienen als symbolen voor bepaalde levenslessen en kwaliteiten die individuen kunnen cultiveren om een diepere verbinding met zichzelf en het universum te ervaren.

Verschillende edelstenen en kristallen worden vaak geassocieerd met specifieke sterrenbeelden. In onderstaande lijst vind je een overzicht van de edelstenen die passen bij het betreffende sterrenbeeld. Dit lijstje is een advies en dient als richtlijn. Je eigen gevoel en intuïtie kunnen je ook begeleiden tijdens het werken met edelstenen.

De genoemde eigenschappen in deze encyclopedie dienen ter informatie. Er is geen wetenschappelijk bewijs voor de (uit)werkingen die aan edelstenen worden toegeschreven. Happylisz kan deze werkingen om die reden dan ook niet garanderen, het is verstandig om bij klachten een huisarts te raadplegen.

Sterrenbeeld
Ram
21 mrt. - 19 apr.
Sterrenbeeld
Stier
20 apr. - 20 mei
Sterrenbeeld
Tweelingen
21 mei - 21 juni
Sterrenbeeld
Kreeft
22 juni - 22 juli
Sterrenbeeld
Leeuw
23 juli - 22 aug.
Sterrenbeeld
Maagd
23 aug. - 22 sep.
Sterrenbeeld
Weegschaal
23 sep. - 23 okt.
Sterrenbeeld
Schorpioen
24 okt. - 22 nov.
Sterrenbeeld
Boogschutter
23 nov. - 21 dec.
Sterrenbeeld
Steenbok
22 dec. - 20 jan.
Sterrenbeeld
Waterman
21 jan. - 18 feb.
Sterrenbeeld
Vissen
19 feb. - 20 mrt.
Aanmelden voor wachtlijst Ontvang eenmalig een mail zodra dit artikel weer leverbaar is. Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt.
[]