Wereldwijde Verzending 🌍 l Brievenbus: €4,95 – Pakket: €6,95 🇳🇱

Zoek

Edelstenen voor de Planeet Venus

Venus is een planeet in ons zonnestelsel en is de tweede planeet vanaf de zon. Het is een terrestrische planeet, wat betekent dat het een rotsachtige samenstelling heeft vergelijkbaar met die van de aarde. Venus staat bekend om zijn heldere verschijning aan de hemel en wordt vaak de “avondster” of “morgenster” genoemd, afhankelijk van wanneer het zichtbaar is.

De planeet Venus is vernoemd naar de Romeinse godin van de liefde en schoonheid. Het heeft een dichte atmosfeer die voornamelijk bestaat uit koolstofdioxide, met sporen van andere gassen zoals stikstof en zwavelzuur. Deze dichte atmosfeer zorgt voor een zeer sterk broeikaseffect, waardoor Venus een van de heetste planeten in ons zonnestelsel is. De oppervlaktetemperatuur is extreem hoog en kan loodsmeltingstemperaturen bereiken. Het oppervlak van Venus is bedekt met vulkanen, bergen, vlaktes en grote inslagkraters. Het heeft een relatief jong oppervlak dat wordt gekenmerkt door vulkanische activiteit en erosie.

In de astrologie en spiritualiteit wordt Venus geassocieerd met liefde, schoonheid, harmonie, kunst en relaties. Het wordt beschouwd als een positieve en gunstige invloed, die de expressie van emotionele en sociale verbanden bevordert. In de mythologie en culturele overtuigingen is Venus vaak gekoppeld aan godinnen en symbolen van liefde en vruchtbaarheid.

Aventurijn - Geel
Aventurijn - Groen
Bergkristal
Bloemagaat
Borniet
Calciet - Blauw
Calciet - Groen
Calciet - Mangano
Celestien
Cerussiet
Chrysopraas
Kunziet
Malachiet
Rozenkwarts
Sodaliet
Toermalijnkwarts
Waveliet
Aanmelden voor wachtlijst Ontvang eenmalig een mail zodra dit artikel weer leverbaar is. Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt.
[]