Hoe ga ik te werk?

De Eerste Orgonite die ik maakte was in 2016. Ik had online een starters pakket gekocht en ben toen gelijk aan de slag gegaan. Ik voelde hoeveel lagen de Orgonite moest hebben, welke steen erin mocht, welke energie en welk metaalsoort ik moest verwerken. Ik had nog totaal geen idee hoe hij er uiteindelijk uit kwam te zien, maar ik ben gewoon gaan maken en deed wat op dat moment goed voelde. Heerlijk om zo te kunnen werken! Ik weet nog heel goed hoe zenuwachtig ik was toen ik de mal kon verwijderen na het uitharden. Was hij goed gelukt? Viel hij niet uit elkaar? Was de energie fijn? Uiteindelijk was hij echt prachtig en vandaag de dag ben ik er nog steeds mega blij mee! Nu bijna 3 jaar later werk ik eigenlijk nog hetzelfde, alleen ben ik ook Orgonites op afstemming gaan maken; speciaal voor de energie van een persoon, een ruimte of een evenement. 

Het is ontzettend mooi hoe energie te werk gaat. Iedere Orgonite heeft zijn eigen helende werking. Ze zorgen niet alleen voor bescherming tegen stralingen, wifi en nagatieve energieën, maar ondersteunen je ook in de processen en helende reizen waar jij op doorheen gaat. Orgonite is een hele krachtige tool om blokkades te ontleden en te helen tot aan de diepe lagen van jou zijn. Zodat jij je lekker voelt in jou lichaam en volledig kunt zijn, hier op deze prachtige aarde. 

Ik werk op 4 verschillende manieren, ik zal even uitleggen welke dat zijn en wat het verschil is.

Deze Oronite is niet afgestemd op de energie van een persoon, ruimte of evenement maar komt tot stand vanuit mijn intuitie en tijdens het gieten krijg ik ook energie en informatie door van mijn engelen en gidsen; dit laat ik door mij heen stromen. Wat heel bijzonder aan deze soort Orgonite is, is dat ik ze niet speciaal voor iemand maak, maar dat de Orgonite altijd bij de juiste plek terecht komt, alsof ik hem onbewust toch voor die persoon heb gemaakt. Voor mij voelt het altijd alsof de Orgonite zijn eigenaar kiest. onwijs magisch! Deze Orgonites zijn dus al gemaakt. Van deze Orgonites zijn er maar 1 verkrijgbaar en daarom zijn ze dus allemaal uniek. 

Deze Orgonite is niet afgestemd en gemaakt met een heldere intentie. Ik merk dat sommige mensen behoefte hebben aan dezelfde energieën omdat zij door een soortgelijk proces heen gaan. Hiervoor heb ik een vaste collectie gecreërd die telkens weer uitgebreider word. Van deze Orgonites worden er meerdere gemaakt en ze kunnen ook nabesteld worden als ze tijdelijk uitverkocht zijn. Deze Orgonites zijn direct leverbaar als ze op voorraad zijn. 

Deze Orgonite is compleet afgestemd op jou energie, (werk)ruimte of evenement.

Afgestemde Orgonite voor een Persoon:
Doormiddel van jou naam en een recente duidelijke foto (waar jij alleen op staat) laat ik alles door mij heen stromen, zo voel ik welke stenen ik mag gaan gebruiken, kleuren, metalen, symbolen en zo voel ik ook in welke energie voor jou op het moment het beste is bij het proces waar je nu doorheen gaat.

Afgestemde Orgonite voor een Ruimte:
Deze Orgonite word speciaal voor een ruimte gemaakt; denk hierbij aan een kantoor, atelier, wachtkamer, praktijkruimte, hotel lobby, restaurant enz. Doormiddel van een foto en een ‘plattegrond’ van het gebouw kan ik energetisch door de ruimte lopen en voelen wat deze ruimte nodig heeft. In een wachtkamer van de huisarts komen veel mensen die zich op dat moment niet helemaal lekker voelen, dan is het heel prettig als de ruimte continu energetisch gereinigd word zodat het er altijd fris en open voelt.

Afgestemde Orgonite voor een Evenement: 
Deze Orgonites worden speciaal gemaakt voor een evenement dat gaat plaatsvinden. Hierbij vraag ik om de datum van het evenement en tune ik in op de visie en intentie van dat evenement om zo in te voelen hoe de Orgonite of Orgonites de personen tijdens dit evenement hij beste kan ondersteunen in hun reis. Deze Orgonites kunnen vervolgens op de tafels of in de meditatie kring worden neergezet. Als extra toevoeging kan er ook een Orgonite buisje worden gemaakt voor iedereen die aanwezig is tijdens dit evenement met dezelfde energie als de Orgonite piramide. Deze kunnen ze bij zicht dragen waardoor de energie van het evenement nog langer doorwerkt.

Deze Orgonite maak ik compleet samen met jou! Heb jij al een visie of een werking voor een Orgonite en wil je hem graag tot leven brengen? Dat kan! Samen met jou ga ik in gesprek om duidelijk te krijgen wat je graag zou willen. We stellen bijvoorbeeld een schets of tekening op en bij akkoord ga ik voor jou aan de slag. Je kunt het zo gek niet bedenken. Bijna alles kan verwerkt worden in een Orgonite; denk bijvoorbeeld ook aan haren of as van je dierbaren, bedeltjes, stenen die je een keer gevonden hebt, een affirmatie enzovoorts.