verzenden, afhalen & retourneren

Verzending
Na ontvangst van je bestelling wordt deze binnen 1 – 3 werkdagen verzonden; producten op maat, afstemming of producten met een opgegeven afwijkende levertijd en/of datum uitgezonderd. We verpakken je bestelling met de grootste zorg en proberen zoveel mogelijk verpakkingsmateriaal te recyclen. Tevens streven we er naar om met zo duurzaam mogelijk verpakkingsmateriaal te werken. Op het moment dat je bestelling verzonden is ontvang je hiervan een notificatie.

Kosten van verzending
Nederland 🇳🇱
Briefpost: €2,50
Brievenbuspakje: €4,50
Pakketpost: €6,95
Bestellingen boven €100: Wij nemen de verzendkosten compleet voor onze rekening.

België, Duitsland, Luxemburg & Frankrijk 🇪🇺
Pakketpost: €10,10
Bestellingen boven €150: Wij nemen de verzendkosten compleet voor onze rekening.

Wil je je bestelling verzenden naar een andere locatie? Neem dan contact met ons op!

Afhalen in Heemskerk
Je hebt ook de optie om te kiezen voor het afhalen van je bestelling. Afhalen is mogelijk in Heemskerk (Noord-Holland). Na ontvangst van je bestelling nemen we contact met je op om een afhaalafspraak in te plannen.

Bewaren in je persoonlijke mandje, om later te verzenden
Tijdens het bestellen kun je er ook voor kiezen producten toe te voegen aan je persoonlijke mandje. Je betaald je bestelling dan wel al, maar wij bewaren je producten op onze locatie en wachten tot je zelf kiest voor verzending, of bijvoorbeeld het drempelbedrag voor gratis verzending bereikt. Zo kun je gedurende een langere periode je bestellingen ‘opsparen’ en laten combineren binnen één verzending of afhalen (na overleg) op een beurs. Deze werkwijze is bijvoorbeeld handig als je nog wacht op het maakproces van een Orgonite op bestelling, of een uniek product in de webshop gezien hebt en deze vast wilt aanschaffen, maar graag wilt combineren met een bestelling die je in de nabije toekomst al van plan was te plaatsen. Je ontvangt van ons altijd een bevestiging nadat we je producten hebben verzameld en toegevoegd aan je mandje.

Retourneren
Mocht je niet tevreden zijn over je bestelling, dan kun je besluiten deze te retourneren. Neem dan binnen 14 dagen, na ontvangst van je bestelling, contact met ons op. De verzendkosten en het verzendrisico voor het retourneren zijn voor rekening van de consument. Binnen 14 dagen na het ontvangst van je retour zal je aankoopbedrag teruggestort worden, mits alle artikelen in goede staat verkeren. Producten op maat en/of afstemming of producten gemaakt volgens persoonlijke wensen kunnen niet worden geretourneerd. Op deze pagina lees je meer over het retourneren en je herroepingsrecht.

Winkelwagen
Scroll naar boven