Wereldwijde Verzending 🌍 l Brievenbus: €4,95 – Pakket: €6,95 🇳🇱

Zoeken

Edelstenen voor Planeet Saturnus

Edelstenen voor Planeet Saturnus

Saturnus is, gezien vanaf de zon, de zesde planeet in ons zonnestelsel en de op een na grootste planeet, na Jupiter. Het is een gasreus, voornamelijk bestaand uit waterstof en helium, met een kenmerkende set van prachtige ringen eromheen. Saturnus staat bekend om zijn gele kleur en eerdergenoemde opvallende ringenstelsel, dat bestaat uit talloze deeltjes van ijs en gesteente. Deze ringen zijn een van de meest opvallende en herkenbare eigenschappen van Saturnus.

De naam is afgeleid van de Romeinse mythologie. Saturnus was een belangrijke god in het oude Rome, die werd geassocieerd met landbouw en overvloed. Hij was vergelijkbaar met de Griekse god Cronus.

In astrologie en spiritualiteit wordt Saturnus geassocieerd met thema’s zoals structuur, discipline, verantwoordelijkheid en volwassenheid. Het wordt vaak gezien als de leraar of de wijze oude man van de planeten, die ons leert om geduldig te zijn, verantwoordelijkheid te nemen en doorzettingsvermogen te tonen. Saturnus staat ook voor beperkingen, uitdagingen en obstakels die we in het leven tegenkomen, maar die ons uiteindelijk helpen groeien en sterker worden. Saturnus kan ons uitdagen om diepgaande innerlijke transformatie te ondergaan en ons bewustzijn te verhogen. Het kan ons helpen om onze beperkende overtuigingen en patronen te doorbreken, zodat we spirituele groei en zelfbewustzijn kunnen bereiken.

Edelstenen voor Afstemming met Hogere Rijken
Bariet
Edelstenen voor Kruinchakra
Bergkristal
Lapis Lazuli
Obsidiaan - Zwart
Shungiet
Toermalijnkwarts
Aanmelden voor wachtlijst Ontvang eenmalig een mail zodra dit artikel weer leverbaar is. Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt.

No fields found, please go to settings & save/reset fields

[]