Wereldwijde Verzending 🌍 l Brievenbus: €4,95 – Pakket: €6,95 🇳🇱

Zoek

Edelstenen voor de Planeet Mars

Mars is, gezien vanaf de zon, de vierde planeet in ons zonnestelsel en staat ook wel bekend als de ‘Rode Planeet’. Het is een terrestrische planeet met een kenmerkende rode kleur, veroorzaakt door ijzerhoudend oppervlakgesteente. Mars heeft een dunne atmosfeer bestaande uit voornamelijk koolstofdioxide en heeft kenmerkende oppervlaktekenmerken, waaronder polaire ijskappen, vulkanen en de diepe kloven.

Mars is vernoemd naar de Romeinse god van de oorlog, die in de Griekse mythologie bekendstaat als Ares. De planeet heeft deze naam gekregen vanwege zijn heldere, rode verschijning aan de nachtelijke hemel, die associaties opriep met de rode kleur van bloed en de strijd.

De planeet is van groot wetenschappelijk belang vanwege de mogelijke aanwezigheid van water in het verleden en het onderzoek naar de levensvatbaarheid voor menselijke exploratie.

In astrologie en spiritualiteit wordt Mars geassocieerd met eigenschappen zoals energie, actie en vastberadenheid.

Bergkristal
Bloedsteen
Borniet
Carneool
Granaat
Heliotroop
Hematiet
Opaliet
Pyriet
Rhodoniet
Toermalijnkwarts
Vanadiniet
Aanmelden voor wachtlijst Ontvang eenmalig een mail zodra dit artikel weer leverbaar is. Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt.
[]