Wereldwijde Verzending 🌍 l Brievenbus: €4,95 – Pakket: €6,95 🇳🇱

Zoek

Herroepingsrecht

Herroepingsrecht
Je hebt het recht om (een deel van) je bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, te annuleren. Na het annuleren heb je nogmaals 14 dagen de tijd om je bestelling te retourneren.

Indien je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht dien je de retour bij ons aan te melden en moet het artikel in de originele staat en verpakking – indien redelijkerwijs mogelijk – naar ons retour gestuurd worden. Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kunt je contact met ons opnemen via het contactformulier of download het herroepingsformulier en stuur dit vervolgens op via email.

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op een artikel dat op maat of op afstemming is gemaakt, artikelen gekocht met korting, artikelen gekocht tijdens een sale of artikelen uit een mystery box. Mocht je twijfelen of de producten die je op het oog hebt onder het herroepingsrecht vallen, neem dan contact op met ons op.

De terugbetaling van je aankoop zal binnen 14 dagen na ontvangst van je retour teruggestort worden, mits de artikelen in goede staat zijn ontvangen. Terugbetaling gebeurd middels dezelfde weg als de oorspronkelijke betaling heeft plaatsgevonden. De kosten voor het retoursturen van je bestelling komen voor je eigen rekening. Houdt er rekening mee dat artikelen die geretourneerd worden onder je eigen verantwoordelijkheid vallen. Wij raden aan om je artikelen verzekerd te verzenden.

Aanmelden voor wachtlijst Ontvang eenmalig een mail zodra dit artikel weer leverbaar is. Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt.
[]