Wereldwijde Verzending 🌍 l Brievenbus: €4,95 – Pakket: €6,95 🇳🇱

Zoek

Edelstenen voor de Planeet Jupiter

Jupiter is, gezien vanaf de zon, de vijfde en de grootste planeet van ons zonnestelsel en behoort tot de gasreuzen. Het is een reusachtige bolvormige planeet die voornamelijk bestaat uit waterstof en helium. De planeet staat bekend om zijn opvallende en kenmerkende strepen en banden in de bovenste atmosfeer, die worden veroorzaakt door krachtige luchtstromingen.

Jupiter heeft ook een indrukwekkend systeem van ringen en meer dan 70 manen, waaronder de vier grote manen die bekendstaan als de ‘Galileïsche manen’ (Io, Europa, Ganymedes en Callisto). Jupiter heeft een sterke magnetosfeer en is ook de grootste producent van straling in ons zonnestelsel.

De naam ‘Jupiter’ is afkomstig van de oppergod in de Romeinse mythologie, die equivalent is aan de Griekse god Zeus.

In de astrologie en spiritualiteit staat de planeet Jupiter symbool voor expansie, groei, overvloed en optimisme. Jupiter wordt beschouwd als een van de ‘welwillende’ planeten die gunstige invloeden brengen. Het vertegenwoordigt hogere kennis, filosofie, religie en spiritualiteit.

Amethist
Apatiet - Blauw
Bergkristal
Lapis Lazuli
Mica - Geel
Opaliet
Toermalijnkwarts
Aanmelden voor wachtlijst Ontvang eenmalig een mail zodra dit artikel weer leverbaar is. Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt.
[]