Wereldwijde Verzending 🌍 l Brievenbus: €4,95 – Pakket: €6,95 🇳🇱

Search

Edelstenen per Element

De vijf elementen zijn een concept dat voorkomt in verschillende oude culturen en filosofische tradities, waaronder de Chinese, Indiase en Griekse. Elk element vertegenwoordigt bepaalde eigenschappen, krachten en aspecten van de natuur en het menselijk bestaan. De vijf elementen worden gevormd door Aarde, Water, Vuur, Lucht en Spirit (Ether).

In sommige filosofische systemen worden de vijf elementen gebruikt om het evenwicht en de interactie tussen verschillende aspecten van het leven en de natuur te begrijpen. Ze kunnen worden toegepast in verschillende contexten, zoals astrologie, geneeskunde, meditatie en spirituele praktijken, om diepere inzichten te verkrijgen en balans te creëren.

Verschillende edelstenen en kristallen worden vaak geassocieerd met specifieke elementen. In onderstaande lijst vind je een overzicht van de edelstenen die passen bij het betreffende element Dit lijstje is een advies en dient als richtlijn. Je eigen gevoel en intuïtie kunnen je ook begeleiden tijdens het werken met edelstenen.

De genoemde eigenschappen in deze encyclopedie dienen ter informatie. Er is geen wetenschappelijk bewijs voor de (uit)werkingen die aan edelstenen worden toegeschreven. Happylisz kan deze werkingen om die reden dan ook niet garanderen, het is verstandig om bij klachten een huisarts te raadplegen.

Element
Aarde
Element
Water
Element
Lucht
Element
Vuur
Element
Spirit
Aanmelden voor wachtlijst Ontvang eenmalig een mail zodra dit artikel weer leverbaar is. Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt.
[]