Wereldwijde Verzending 🌍 l Brievenbus: €4,95 – Pakket: €6,95 🇳🇱

Zoek

de werking van orgonite oplaadschijven

Alle orgonite oplaadschijven van Happylisz zijn door onszelf handgemaakt, ze zijn erg veelzijdig en je kunt er ontzettend veel mee. Omdat een schijf een plattere vorm is die ook kan worden neergelegd is deze soort orgonite heel erg geschikt om objecten op te zetten en dus op te laden met de energie van de orgonite. We maken ze als ronde schijf, maar eventueel is een hart (met standaard) ook mogelijk, deze heeft als voordeel niet alleen liggend, maar ook staand gebruikt te kunnen worden.

Je kunt, als voorbeeld, bloemen met een oplaadschijf opladen, zet je vaas op de schijf om ze op te laden met de energie van de orgonite, hierdoor blijven je bloemen langer mooi en zal de energie prachtig verspreid worden over de kamer. Ander voorbeeld is om je edelstenen erop te leggen om de stenen te ontladen en/of op te laden.

Oplaadschijven en water

Zet een glas of kan water op de schijf om je water op te laden met de energie van de orgonite. Ons lichaam bestaat voor het grootste gedeelte uit water. Een orgonite is heel zuiverend en heeft een hoge trillingsfrequentie. Deze frequentie en trillingen worden makkelijker en goed opgenomen door water, waardoor jij sneller gaat meetrillen met de frequentie van de oplaadschijf en zo blokkades kan opheffen.

Zou jij graag je water willen opladen, maar zijn de stenen die je wilt gebruiken niet geschikt om in het water te leggen of zelfs giftig om op te drinken? Zet je glas water dan op een oplaadschijf, laat hem eventjes staan en drink het water dan gedurende de dag op om gebruik te maken van deze prachtige energieën. Bijkomend voordeel is dat een orgonite heel zuiverend is en daarom zal het water ook schoner aanvoelen. 

Orgonite als hulpmiddel bij healings

Een orgonite, ongeacht zijn vorm, is een prachtig hulpmiddel bij healings en meditaties. Een oplaadschijf heeft echter het voordeel dat de platte vorm ook makkelijk onder, bijvoorbeeld, het kussen van een cliënt zou kunnen liggen. Een schijf (of hart) kan daarnaast een prettige en zachte vorm zijn om vast te houden bij behandelingen en innerlijk werk.

Mocht je bijvoorbeeld Reiki of een andere healing geven en de orgonite oplaadschijf en zijn energie willen gebruiken om jezelf of een cliënt op te laden is dat zeker mogelijk. Leg je handen gedurende 5 minuten (of wat langer) op de schijf en laat alles binnenstromen, zodat je het vervolgens door kunt geven. Doe vooral wat goed voelt. De beste aanpak is om compleet in afstemming met je gevoel de orgonite te gebruiken. Een andere en fijne manier voor het doorgeven van de energie is het plaatsen van de schijf op het lichaam van de cliënt, ook hier is het goed om aan te voelen wat er mag en kan op het moment. Het kan voorkomen dat er even een tijdje nodig is om compleet te wennen aan de energie. Een andere mooie tool zijn de Chakra opleggers die ik maak. Ze kennen dezelfde werkmethode als hierboven beschreven, maar geven ruimte om de 7 chakrapunten in het lichaam individueel of gelijktijdig te behandelen.

Ook voor meditaties is een orgonite een fijn hulpmiddel, leg de schijf op je lichaam, daar waar het voor jou goed voelt, om nog meer contact te maken met de prachtige eigenschappen van de oplaadschijf. Zet jezelf open om deze energieën te mogen ontvangen. En kijk wat de orgonite je eventueel wil vertellen. Je kunt de schijf ook vasthouden in je handen en ermee mediteren. Uiteraard zijn andere vormen ook geschikt om mee te mediteren.

Andere toepassingen

Je kunt nog veel meer met een orgonite oplaadschijf. Zo kun je een kleine platte schijf (5,5 cm) op je telefoon- of ipadhoes of je wifimodem plakken om je beter te beschermen tegen de stralingen.

Of leg de schijf onder je bord tijdens het eten. Door dit te doen word je eten ook gereinigd van stofjes die niet zo goed voor je zijn. En je eten smaakt ook nog eens beter. Je kunt ook je fruitschaal op de oplaadschijf zetten.

Verschillende soorten Orgonite oplaadschijven

Alle handgemaakte orgonites van Happylisz worden dus door onszelf gemaakt. Dit doen we op een aantal manieren. We hebben een vaste collectie aan oplaadschijven (merendeels 5,5 cm). Dit zijn schijven met bijvoorbeeld amethist of rozenkwarts erin, een beschermingsschijf of de eerder genoemde chakra set. In elk geval zijn het allemaal oplaadschijven die zo ontworpen zijn dat we ze meerdere keren kunnen maken, waardoor ze ook na te bestellen zijn.

De tweede soort orgonite oplaadschijven die we maken zijn de orgonites op intuïtie. Dit zijn oplaadschijven die we vanuit onze eigen intentie en gevoel maken en samenstellen. Het zijn unieke producten die daarom ook maar één keer gemaakt kunnen worden.

Een andere en veelgekozen optie is de orgonite oplaadschijf op afstemming. Het kan voorkomen dat je niet precies weet wat een oplaadschijf voor jou zou mogen doen. Op afstemming is dan een mooie uitkomst. In dit geval stemmen we, door middel van je foto en je complete naam, af op je energie en gaan we aan de slag met de informatie die we door krijgen. Elke schijf is uniek en ook wijzelf weten van tevoren niet welke stenen, metalen of kleuren in de orgonite verwerkt mogen worden. De uitkomst is dus eigenlijk een complete verrassing.

Het kan voorkomen dat je wel al weet welke stenen en kleuren je in de orgonite zou willen, of waarvoor de oplaadschijf zou mogen werken. Bij een orgonite op maat kun je zelf de keuze doorgeven die je verwerkt wilt zien in de orgonite. Zo bepaal je zelf de edelstenen en de kleuren en eventueel symbolen. Natuurlijk kijken we graag met je mee als je nog niet helemaal zeker weet wat je zou willen maar wel al een globaal idee hebt.

Als laatste maak ik, Melissa, ook orgonites ter nagedachtenis of gedenk orgonites, zoals ik ze ook wel eens noem. Dit zijn orgonites met een grote emotionele waarde omdat in deze oplaadschijven (of andere vormen) een herinnering aan een dierbare die is overleden is verwerkt. De as is hier een mooi voorbeeld van, maar denk bijvoorbeeld ook aan een haarlok, sierraad of ander fysiek aandenken. Er kan vrij veel verwerkt worden in een gedenk orgonite. Eventueel is afstemmen, op basis van een foto en de naam van een dierbare ook in dit proces mogelijk. Maar uiteraard kan deze orgonite ook gemaakt worden op basis van je eigen wensen.

Kortom, een oplaadschijf kent vele facetten en inzetbaarheden. Een ding hebben ze echter allemaal gemeen, ze zijn gemaakt met liefde en aandacht. Orgonite vanuit de ziel, voor de ziel, voor jou. 💖

Heel veel liefs,
Melissa & Anthony

Aanmelden voor wachtlijst Ontvang eenmalig een mail zodra dit artikel weer leverbaar is. Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt.
[]