Wereldwijde Verzending 🌍 l Brievenbus: €4,95 – Pakket: €6,95 🇳🇱

Zoek

over ons

Happylisz is meer dan een webshop, we zien onze werkzaamheden als een verlengstuk van onszelf. Het droomproject waar we elke dag aan mogen werken en bouwen. Om elke dag van te leren en te genieten. We hebben een geweldig ruime zolderkamer die compleet is ingericht voor Happylisz. Als maakplek en ruimte voor nieuwe en creatieve ideeën. Een ruimte om te zijn, te maken, te ervaren en te genieten van al dat moois dat we mogen betekenen voor jullie.

Melissa

Al van jongs af aan ben ik erg gevoelig, keek ik anders naar de wereld dan de directe mensen om mij heen en werd ik vaak niet begrepen. Ik heb mij toen al voor veel dingen afgesloten en leerde mijzelf aan dat het niet oké was deze dingen te voelen of zien. Ik had er als het ware een angst voor gecreëerd. In 2012 werd ik 18 en sloeg alles om, ik kreeg een buikgriep en naderhand bleef er een ontstoken maag over. Mijn lichaam was het zat en wilde zichzelf uiten. Veel angsten, misselijkheid en emotionele pijnen kwamen naar boven van de jaren dat ik het allemaal had weggestopt. De reguliere artsen konden mij niet goed helpen, waardoor ik een andere weg ben gaan zoeken.

Al vrij snel kwam ik uit bij het spirituele en toen ging alles eigenlijk heel snel. Ik kwam op vrijwel hetzelfde moment in aanraking met Reiki en Orgonite en werd op slag verliefd. Beiden hebben mij heel erg geholpen met de zoektocht naar mijzelf en nog steeds leer ik iedere dag weer bij. Tijdens het maken van de Orgonites merkte ik dat het maken ervan al een healing en transformatie proces opzich is. Met iedere Orgonite die ik maak vind er een heling plaats in mij en het collectief. Ik ontwikkel mij keer op keer weer bij het maakproces. Ik ben ontzettend dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen en dat ik met deze prachtige energieën en elementen mag werken, compleet in afstemming en vanuit mijn intuïtie. Om het dan uiteindelijk met jullie te mogen delen is werkelijk iedere keer weer een magisch kado.

Sterrenbeeld:
Favoriete Kaarsen:
Edelstenen:
Kleur:
Kruiden:
Spirit Animal:
Quote:

Stier
Time for Autumn, Litha & Into The Woods
Labradoriet, Celestien, Seleniet & Rozenkwarts
Regenboog
Lavendel, Kamille, Laurier & Gember
Hert & Paard
‘Just when the caterpillar thought the world was over, it became a butterfly’

Anthony

Als kind vond ik edelstenen altijd al magisch en nu nog steeds, eigenlijk heb ik ze altijd veel bij me gedragen ter ondersteuning, ook al had ik dat toen nog niet door. Ik weet nog goed dat ik mijn eerste carneool hanger kreeg en mijn eerste tijgeroog palmsteen, die overigens nog steeds een plekje op mijn bureau heeft. Dus mijn interesse in edelstenen is niet vreemd. Ik leerde Melissa kennen toen ze nog aan het begin van haar pad stond en ben eigenlijk, mede door haar ontwikkeling verder gaan kijken dan het ‘aardse’ bestaan.

Nooit had ik gedacht dat ik op latere leeftijd zo bezig zou gaan met de wonders van de natuur in de vorm van edelstenen en kruiden en dat mijn spirituele bewustzijn zo zou mogen groeien. Ik ben altijd vrij serieus en down to earth geweest. Inmiddels leer ik steeds meer te vertrouwen op mijn intuïtie en te leven vanuit mijn gevoel. Zo sterk zelfs dat ik midden 2020 de stap heb genomen om mijn werkzaamheden als cameraman te verruilen voor Happylisz. Ik was voor die tijd al zijdelings betrokken maar inmiddels vind ik het heerlijk om alle producten te bedenken en te maken, bijpassende vormgeving te ontwerpen en mijn creativiteit los te laten op het fotograferen van al onze producten. Ik geniet oprecht van al het moois dat we voor jullie mogen maken en met jullie mogen delen.

Sterrenbeeld:
Favoriete Kaarsen:
Edelstenen:
Kleur:
Kruiden:
Spirit Animal:
Quote:

Maagd
Time for Autumn, Samhain & Make Me Happy
Labradoriet, Calciet, Rode Jaspis & Amethist
Donkergroen
Lavendel, Gember, Kaneel & Goudsbloem
Vos
‘Folks are usually about as happy as they make their minds up to be.’

Sinchy

Ik ben in 2011 geboren en woon sinds 2015 bij Melissa en Anthony. Ik kwam wonen in hun allereerste woonruimte en ben sindsdien gelukkig alle keren mee mogen verhuizen. Ik heb mijn eigen krabpaal en sinds 2020 ook een heerlijke tuin, waar ik lekker kan genieten van het zonnetje.

Ik vind het ook heerlijk om me te verstoppen, vaak doe ik dat achter de bloempotten, in de trapberging, onder het bed of achter de leesstoel. Ik knuffel graag op de grond en vind het leuk om te rollebollen, met mijn muisjes en balletjes te spelen of achter mijn rode puntje op de vloer aan te rennen.

Ik vind onze open trap naar zolder ook fascinerend, daar kan mijn hoofd zo mooi tussendoor, zodat ik alles in de gaten kan houden. Ik vind het heerlijk om de kartonnen Happylisz verzenddozen te testen en ik kom vaak helpen als Melissa en Anthony pakketjes aan het inpakken zijn, ik kan dan ook fijn spelen met de opvulchips die op de grond valt. Knuffelen op het bureau of over het toetsenbord heenlopen vind ik ook echt genieten.

Ze noemen me ook wel eens liefkozend Poezelmans en ik luister ook naar de namen Sinch, Sinchel en Sinchel-Pincel.

Sterrenbeeld:
Wil graag:
Houdt niet van:
Quote:

Tweelingen
Kipfilet, op muggen jagen, kaas & karton
Foto’s maken, onverwachte geluiden & kleine kinderen
‘Miauw, Miauw!’

Gipsy

In Memoriam
05.03.2013 – 11.11.2023

Ik ben in 2013 geboren in Macedonië. Als onderdeel van een adoptieprogramma ben ik in 2016 verhuisd naar Nederland en bij Melissa en Anthony in huis komen wonen. Sindsdien ben ik goede vriendjes met ze geworden en ik vind het heerlijk om met ze te knuffelen. Zodra ze op de bank zitten lig ik het liefste zoveel mogelijk boven op ze. Het liefste kruip ik in dingen die net te klein zijn, zodat ik er heerlijk uit kan steken en overheen kan liggen. Ik ben vooral blij met mijn mandje van riet en de leesstoel waar ik zo heerlijk opgekruld in kan wegkruipen. Ik vind het ook fijn om af en toe rustig in de slaapkamer te verblijven en daar op mijn kussen te liggen, of nog beter; op bed.

Ik vind het geweldig om in de tuin te spelen en te zonnen. Ik kan ook erg genieten van wandelen en snuffelen in het bos of rennen en spelen op het strand. Pootjes baden in de zee vind ik ook zo’n genot! Ik waarschuw Melissa en Anthony altijd als de postbode spulletjes komt brengen voor de webshop en ik vind het heerlijk om op mijn knuffels te kauwen. Het liefste pluk ik ze helemaal leeg. Ik heb ook altijd veel te vertellen en mompel wel eens in mijn slaap.

Ik ben ook erg goed in gekke bekken trekken en sta altijd te stuiteren als het etenstijd is. Het allerleukste vind ik echter het bijwonen van de Happylisz vergaderingen, ik krijg dan mijn eigen stoel aan de tafel en geef ondersteuning bij het maken van beslissingen. Ik luister ook naar de namen Gips, Gippy en Gipsel. Af en toe noemen ze me ook liefkozend Hondje, ook al ben ik wat groter van stuk, want ik pas eigenlijk net niet op schoot, maar doe het lekker toch.

Helaas hebben we in november 2023 afscheid moeten nemen van Gipsy in haar fysieke vorm. We hebben erg veel van haar mogen leren en zijn enorm dankbaar voor de mooie jaren die we met haar hebben mogen doorbrengen. 💜🐕

Sterrenbeeld:
Wil graag:
Houdt niet van:
Quote:

Vissen
Aandacht, meer aandacht & alles dat op de grond valt
De deurbel, andere harde geluidjes & tomaat.
‘Woef!’

Aanmelden voor wachtlijst Ontvang eenmalig een mail zodra dit artikel weer leverbaar is. Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt.
[]