orgonite webshop van happylisz

In dit gedeelte van de webshop vind je alle handgemaakte Orgonite artikelen van Happylisz. We maken onderscheid tussen de Orgonites op intuïtie en de Orgonites op bestelling. De eerste categorie Orgonites op intuïtie is uniek en maar één keer door Melissa of Anthony gemaakt. De tweede groep zijn Orgonites die na je bestelling speciaal voor jou gemaakt worden door Melissa. Dit kan op afstemming zijn, op maat of een gedenk Orgonite. Voor de Orgonites op bestelling werken we met bestelrondes. 

Als laatste heeft Happylisz nog een vaste collectie Orgonites ontworpen, dit zijn piramides en oplaadschijven die meerdere keren gemaakt kunnen worden.

welke orgonites maakt happylisz?

De Orgonites van Happylisz zijn in te delen in vijf verschillende categorieën, namelijk:

werkwijze & bestelrondes

Het maken van een Orgonite is een energetisch proces dat plaats vind in mij, in jou en in het universum. Iedere laag word gegoten op het juiste moment. Om dit proces goed de ruimte en groei te kunnen geven heb ik besloten om met bestelrondes te werken van 8 weken. Op deze manier creëren we gezamenlijk een energetisch veld waarin persoonlijke processen versterkt en versneld worden.

Zo ziet het proces eruit:

Het jaar is opgedeeld in totaal 6 bestelrondes. Het is mogelijk om bij de bestelling zelf te kiezen voor de bestelronde van je voorkeur, de verwachte leverdatum van je Orgonite is afhankelijk van de bestelronde die je kiest. Het is mogelijk om het ontstaan van je Orgonite te volgen in een online omgeving. Je ontvangt hiervoor inloggegevens bij je bestelling.

Liefs, Melissa

Video afspelen over Orgonites Gieten Thumbnail

overzicht van de bestelrondes

De bestelrondes van 2022

01. 17 januari - 11 maart
Deze bestelronde is afgelopen 100%
Beschikbare plekjes:
Uitverkocht
02. 14 maart - 6 mei
Deze bestelronde is afgelopen 100%
Beschikbare plekjes:
Nog 25 25%
03. 9 mei - 1 juli
Deze bestelronde is afgelopen 100%
Beschikbare plekjes:
Nog 33 100%
04. 4 juli - 26 augustus
Bezig 50%
Beschikbare plekjes:
Nog 33 100%
05. 29 augustus - 21 oktober
0%
Beschikbare plekjes:
Nog 33 100%
06. 24 oktober - 16 december
Deze ronde komt te vervallen 100%
Beschikbare plekjes:
Nog 33 100%

categorieën

meest gekozen

ervaringen van anderen

informatie

wat is orgonite?

Een Orgonite, ook wel eens Orgone genoemd, is een bundeling van levensenergie. Deze energie kennen we ook onder de namen Chi, Ki of Prana. Zie Orgonite als een tool om met deze levensenergie te werken; om negatieve energie te transformeren naar positieve energie. Door een Orgonite in lagen op te bouwen creëer je dat de negatieve energieën door de lagen heen gezuiverd en getransformeerd worden. Iedere laag kent een andere functie.

wat zijn oplaadschijven?

Alle orgonite oplaadschijven van Happylisz zijn door mijzelf handgemaakt, ze zijn erg veelzijdig en je kunt er ontzettend veel mee. Omdat een schijf een plattere vorm is die ook kan worden neergelegd is deze soort orgonite heel erg geschikt om objecten op te zetten en dus op te laden met de energie van de orgonite. Ik maak ze als ronde schijf, maar eventueel is een hart (met standaard) ook mogelijk, deze heeft als voordeel niet alleen liggend, maar ook staand gebruikt te kunnen worden.

vormen van orgonite

We werken hard aan deze pagina. Binnenkort meer! 🙂

Lees meer >

Winkelwagen
Scroll naar boven