Wereldwijde Verzending 🌍 l Brievenbus: €4,95 – Pakket: €6,95 🇳🇱

Zoek

Edelstenen voor de Planeet Aarde

De aarde is, gezien vanaf ze zon, de derde planeet in ons zonnestelsel. Het is de enige planeet waarvan we weten dat er leven bestaat. Het is een rotsachtige, terrestrische planeet met een rijke verscheidenheid aan landschappen, oceanen, atmosfeer en ecosystemen. De aarde heeft een complexe en dynamische geschiedenis, en het leven heeft zich gedurende miljarden jaren ontwikkeld en aangepast aan de omstandigheden op onze planeet.

Een van de opvallendste kenmerken van de aarde is de aanwezigheid van vloeibaar water, dat essentieel is voor het leven. De atmosfeer van de aarde bestaat voornamelijk uit stikstof en zuurstof, samen met sporen van andere gassen. Deze atmosfeer speelt een cruciale rol bij het reguleren van het klimaat en het beschermen van het leven tegen schadelijke straling van de zon.

De aarde heeft een rijke verscheidenheid aan ecosystemen, variërend van oceanen en bossen tot woestijnen en graslanden. Het leven op aarde omvat een ongelooflijke diversiteit aan soorten, van micro-organismen tot complexe planten en dieren. De aarde heeft ook een unieke maan die in een baan om onze planeet draait en invloed heeft op getijden en andere natuurverschijnselen.

Naast zijn biologische diversiteit en natuurlijke landschappen, heeft de aarde een rijke geschiedenis van menselijke cultuur, beschavingen en technologische vooruitgang. Het is de enige bekende planeet waarop menselijk leven gedijt en dat heeft geresulteerd in de ontwikkeling van kunst, wetenschap, technologie en sociale structuren.

In de astrologie en spiritualiteit staat de aarde symbool voor stabiliteit, materie en fysieke manifestaties.

Agaat - Botswana
Ammoniet
Apofyliet
Aragoniet
Aventurijn - Rood
Bergkristal
Bloemagaat
Boomagaat
Calciet - Groen
Calciet - Honing
Calciet - Mangano
Dolomiet
Fuchsiet
Galeniet
Golden Healer
Hematietkwarts
Jade
Jaspis - Caramel
Jaspis - Geel
Jaspis - Landschap
Jaspis - Oceaan
Jaspis - Rood
Jaspis - Zebra
Limonietkwarts
Mookaiet
Mosagaat
Red Healer
Schorl
Septarie
Serpentijn
Stierenoog
Tijgeroog - Goud
Tijgeroog - Rood
Toermalijn - Zwart
Toermalijnkwarts
Unakiet
Versteend Hout
Waveliet
Woestijnroos
Aanmelden voor wachtlijst Ontvang eenmalig een mail zodra dit artikel weer leverbaar is. Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt.
[]