Wereldwijde Verzending 🌍 l Brievenbus: €4,95 – Pakket: €6,95 🇳🇱

Zoek

Hoi lieve allemaal, welkom bij weer een nieuw artikel op Happylisz. Ik wil het vandaag met jullie hebben over de volle maan van 12 maart 2017; aanstaande zondag. Ik ga jullie vertellen wat het thema van de volle maan is, hoe je om kunt gaan met de energie van de maan en ik ga voor jullie een orakel kaart leggen met een boodschap van een van de aartsengelen.

Volle maan van 12 maart: Sneeuwmaan.

Ongeveer elke 28 dagen vind er een volle maan plaats. In een jaar kunnen er circa 13 volle manen verschijnen waarvan iedere volle maan zijn eigen unieke energie en betekenis heeft. De volle maan van 12 maart is de Sneeuwmaan, ook wel de Hongersmaan of Stormmaan genoemd. Rond deze tijd van het jaar valt er over het algemeen de meeste sneeuw, vandaar dat deze periode/volle maan ernaar vernoemd is.

Het thema van deze volle maan is: ontkiemen en schoonmaken. In de natuur ontkiemen er in deze periode allerlei bloemen en planten. Sta bewust stil bij jouw plannen en ideeën die je hebt. Wat wil jij laten ontkiemen? Wees je hier bewust van. Veel mensen vinden het in deze periode fijn om bepaalde dingen op te ruimen en schoon te maken. Misschien ga jij je hele huis wel binnenste buiten halen of wil je wat meer voor jezelf gaan zorgen door gezonder te eten, meer water te drinken en lekker in de natuur te zijn. Voel bij jezelf aan wat je graag wilt schoonmaken. Vooral HSP staan bewust en onbewust erg in verbinding met de energieën van de volle maan en kunnen dit intens ervaren. Hieronder wil ik jullie een paar tips geven die jullie kunnen toepassen tijdens de volle maan.

Wat kun je doen met de energie van de volle maan?

Edelstenen opladen:

De energie van de volle maan is zo krachtig dat je al je edelstenen in het licht van de volle maand kunt opladen. Zelf vind ik dit de meest fijne manier om mijn edelstenen op te laden. Hoe doe ik dit? Ik zorg eerst dat ik de stenen goed schoonmaak, de meeste stenen kun je onder de koude kraan ontdoen van negatieve en oude energieën. Hou ze circa 5 minuten onder de kraan en laat ze dan natuurlijk opdrogen op een handdoek. Heb je stenen die niet in aanraking mogen komen met water? Dan raad ik je aan deze 24 uur op een ontlading mix te leggen van Hematiet. Heb je de edelstenen helemaal ontladen en schoongemaakt? Dan kun je ze buiten in het maanlicht of binnen in de vensterbank leggen. De volgende ochtend zijn ze helemaal weer herladen en kun je ze weer in volop gebruiken!

Maanwater maken:

Tijdens de volle maan kun je ook maanwater maken. Pak een aantal flessen (het liefst van glas, maar plastic kan ook) en vul deze met water. Zet vervolgens de flessen in het maanlicht buiten of in je vensterbank. Let er goed op dat de plastic flessen niet in de zon komen te staan! Dit gaat vervelende stoffen vrijmaken. De volgende dag kun je het maanwater drinken. Je mag per dag 1 glas drinken en het liefst in de ochtend. Kinderen mogen een half glas per dag en hele kleine kinderen een klein glaasje 1 keer in de 2 a 3 dagen. Wat het maanwater met jou doet is voor iedereen en per volle maan verschillend. Mij geeft het de ene keer meer rust en de andere keer meer energie. Ik zou zeggen; probeer het uit en geniet ervan!

Wandeling in het maanlicht:

Wat mij ook altijd helpt tijdens de volle maan is om even een wandeling te maken in het maanlicht, en dan het liefste rondom of dicht bij water zoals een meer, rivier of de zee. Doordat je dicht bij het water gaat lopen word het licht van de maan weerkaatst in het water wat ervoor zorgt dat je dubbel zoveel maanenergie in je op kunt nemen. Dit zorgt ervoor dat je daarna lekker kunt slapen. Maar deze wandeling in alle rust en stilte en vraag de natuurwezens om je heen om je te helpen bij het ontdoen van stress die je de afgelopen periode bij je gedragen hebt.

Orakel kaart voor de volle maan op 12 maart 2017:

Aartsengel Ariël: Sla je vleugels uit!

Aartsengel Ariël wil ons met deze kaart vertellen dat dit het juiste moment is om jouw prachtige vleugels uit te slaan! Het is de tijd van ontkiemen. Wees niet bang voor de veranderingen die op dit moment plaatsvinden in en rondom jou leven. Deze zijn allemaal positief van aard. Wees blij met de nieuwe kansen die je krijgt aangereikt en wees ervan overtuigd dat het veilig is om je hart en je dromen te volgen. Blijf gericht op liefde, dienstbaarheid en spiritueel inzicht, maar wees op je hoede voor nee-zeggers en sceptici, blijf daar zoveel mogelijk bij uit de buurt. Je bent er helemaal klaar voor lieverd, sla je vleugels uit en stijg op; ik ben er om je te helpen!

Ben jij gevoelig voor de volle maan?

Veel liefs, Melissa!

❤︎ Namasté ❤︎

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanmelden voor wachtlijst Ontvang eenmalig een mail zodra dit artikel weer leverbaar is. Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt.
[]