Wereldwijde Verzending 🌍 l Brievenbus: €4,95 – Pakket: €6,95 🇳🇱

Zoek

Hoi lieve allemaal het is weer tijd voor een volle maan artikel! Op 10 mei 2017 is het weer volle maan. Ik ga jullie vertellen wat deze volle maan voor ons betekend en wat we met de prachtige energie kunnen doen van deze volle maan. 

Volle maan van 10 mei: Maan van het ontwaken.

Ongeveer elke 28 dagen vind er een volle maan plaats. In een jaar kunnen er circa 13 volle manen verschijnen, waarvan iedere volle maan zijn eigen unieke energie en betekenis heeft. De volle maan van 10 mei is de maan van het ontwaken, ook wel de Melkmaan genoemd.

Het thema van deze volle maan is vruchtbaarheid: in deze periode zien we het overal om ons heen, de natuur zit vol in de groei en bloei en de eerste lammetjes en kuikentjes worden geboren. De vruchtbaarheid is in volle gang. Deze maan word ook wel melkmaan genoemd omdat dit de tijd is dat de moeder hun melk geven aan hun jongen. Wees je deze maand bewust van je dromen, wat wil je echt doen of bereiken? Waar krijg je een intens blij gevoel van en wat verwarmd je hart? Ga even rustig met jezelf zitten en stel jezelf deze vragen. Het is nu de tijd om deze dromen verder te gaan ‘bevruchten’! Vooral HSP staan bewust en onbewust erg in verbinding met de energieën van de volle maan en kunnen dit intens ervaren. Hieronder wil ik jullie een paar tips geven die jullie kunnen toepassen tijdens de volle maan.

Wat kun je doen met de energie van de volle maan?

Edelstenen opladen:

De energie van de volle maan is zo krachtig dat je al je edelstenen in het licht van de volle maand kunt opladen. Zelf vind ik dit de meest fijne manier om mijn edelstenen op te laden. Hoe doe ik dit? Ik zorg eerst dat ik de stenen goed schoonmaak, de meeste stenen kun je onder de koude kraan ontdoen van negatieve en oude energieën. Hou ze circa 5 minuten onder de kraan en laat ze dan natuurlijk opdrogen op een handdoek. Heb je stenen die niet in aanraking mogen komen met water? Dan raad ik je aan deze 24 uur op een ontlading mix te leggen van Hematiet. Heb je de edelstenen helemaal ontladen en schoongemaakt? Dan kun je ze buiten in het maanlicht of binnen in de vensterbank leggen. De volgende ochtend zijn ze helemaal weer herladen en kun je ze weer volop gebruiken!

Maanwater maken:

Tijdens de volle maan kun je ook maanwater maken. Pak een aantal flessen (het liefst van glas, maar plastic kan ook) en vul deze met water. Zet vervolgens de flessen in het maanlicht buiten of in je vensterbank. Let er goed op dat de plastic flessen niet in de zon komen te staan! Dit gaat vervelende stoffen vrijmaken. De volgende dag kun je het maanwater drinken. Je mag per dag 1 glas drinken en het liefst in de ochtend. Kinderen mogen een half glas per dag en hele kleine kinderen een klein glaasje 1 keer in de 2 a 3 dagen. Wat het maanwater met jou doet is voor iedereen en per volle maan verschillend. Mij geeft het de ene keer meer rust en de andere keer meer energie. Ik zou zeggen; probeer het uit en geniet ervan!

Wandeling in het maanlicht:

Wat mij ook altijd helpt tijdens de volle maan is om even een wandeling te maken in het maanlicht, en dan het liefste rondom of dicht bij water zoals een meer, rivier of de zee. Doordat je dicht bij het water gaat lopen word het licht van de maan weerkaatst in het water, wat ervoor zorgt dat je dubbel zoveel maanenergie in je op kunt nemen. Dit zorgt ervoor dat je daarna lekker kunt slapen. Maar deze wandeling in alle rust en stilte en vraag de natuurwezens om je heen om je te helpen bij het ontdoen van stress die je de afgelopen periode bij je gedragen hebt.

volle maan 10 mei

Orakelkaart voor de volle maan op 10 mei 2017:

Aartsengel Haniël: Maanfasen

Aartsengel Haniël wil ons met deze kaart vragen ons bewust te worden van de energie van deze maan, voel het bij de dingen die je doet en profiteer ervan. Volle maan energie is heel krachtig, je kunt het gebruiken om alles los te laten wat je niet meer nodig hebt. De avond van de volle maan is het de beste tijd voor healingwerk, meditatie en maanrituelen. Het is ook de beste tijd voor het opladen van je kristallen en oliën. Neem ook de tijd om te kijken naar de maan en merk in jezelf hoe haar fasen je relaties beïnvloeden. Als je de relatie met de maan hebt ontdekt met je stemmingen, zul je steeds meer in aanraking komen met haar goddelijke energie.

Veel liefs, Melissa!

❤︎ Namasté ❤︎

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanmelden voor wachtlijst Ontvang eenmalig een mail zodra dit artikel weer leverbaar is. Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt.
[]