Wereldwijde Verzending ūüĆć l Brievenbus: ‚ā¨4,95 – Pakket: ‚ā¨6,95 ūüá≥ūüáĪ

Zoek

Wat zijn spirit animals?

Misschien heb je al eens van spirit animals gehoord of misschien ben je er nog helemaal niet bekend mee. Wat zijn deze spirit animals nou eigenlijk? En hoe kom je erachter wat jou spirit animal is?

Spirit animals kun je zien als een vorm van gidsen. Ze geven je inzichten, wijsheid en kracht in jouw spirituele zoektocht. Sommige dieren blijven je hele leven lang bij je. Andere zijn er voor een kortere periode en blijven net zo lang tot dat je hun lessen hebt geleerd en je ze niet meer nodig hebt. Door de gewoontes van het dier te bestuderen kan je dingen van ze leren. Het kan zijn dat het dier iets van je terug vraagt, dit is per dier en per mens verschillend.

Jouw Spiritueel dier ontmoeten

Nu je weet dat je spirit animals kunt zien als je persoonlijke en spirituele gidsen is de volgende vraag; welk dier is, op dit moment, dan mijn spirituele begeleider? Je kunt je spirit animal ontmoeten en kennis maken met ze door middel van meditaties en reizen. Op internet kun je aardig wat fijne geleide meditaties vinden om je dier te ontmoeten. Zelf heb ik mijn spirit animal mogen ontmoeten tijdens een aardingsoefening met visualisatie. Ik deel graag een kleine meditatie met je die je op weg kan helpen om je krachtdier te leren kennen. Het hoeft dus niet maar één soort dier te zijn, het kan voorkomen dat je meerdere dieren gaat ontmoeten

De Meditatie

Zet allebei je voeten op de grond en sluit je ogen. Richt vervolgens je aandacht op je ademhaling. Adem een keer diep in en rustig weer uit. Ontspan jezelf en richt je helemaal naar binnen. Als je de rust in jezelf hebt gevonden, stel je dan voor dat je jezelf bevind op een open veld met daar omheen de¬†bosrand. De zon schijnt fel, de lucht is blauw en er staat een klein briesje. De wint gaat door je haren.¬†Neem de heerlijke geur van dit stukje natuur in je op. In de verte verschijnt een dier. Het komt¬†langzaam en¬†rustig jouw kant op. Hij kan wat¬†schichtig zijn. Blijf rustig staan en wacht tot het dier steeds een¬†beetje dichterbij komt. Kijk naar hem met¬†vriendelijke ogen en een open houding. Wacht¬†en laat het dier in zijn eigen tempo op je af komen. Als hij dichtbij¬†genoeg is kun je hem begroeten. Misschien mag je hem zelfs al aanraken. Probeer het maar. Gun jezelf even de tijd je spirit animal goed in je op te nemen en let vooral ook op zijn houding en het gevoel dat je krijgt bij deze ontmoeting. Ervaar de¬†rust die deze kennismaking je¬†brengt en de¬†verbondenheid¬†die jullie op dit moment met elkaar¬†cre√ęren. Bedank tot slot hem of haar voor deze ontmoeting.¬†Adem weer diep in en rustig uit. En kom daarna weer langzaam terug in het heden.

Ik heb nog geen dier ontmoet?

Het kan zijn dat je tijdens deze visualisatie of tijdens de geleide meditatie nog geen dier ontmoet, dit vraagt soms wat oefening. Het kan ook zijn dat het dier zich wel wilt laten zien, maar dat hij het nog eng vind om dichter naar je toe te komen. In dat geval is het belangrijk om de visualisatie vaker te doen om zo een band met het dier op te bouwen. Schrik niet als er tijdens de visualisatie meerdere dieren op je af komen, dit zijn dan momenteel al jou krachtdieren.

Onthoud dat alle dieren spirit animals kunnen zijn; van mieren tot leeuwen en van herten tot honden.

Andere manieren om je Spirit Animal te ontmoeten

Een visualisatie of meditatie is niet de enige manier waarop je jouw spirit animal zou kunnen ontmoeten, het kan ook zo zijn dat je buiten op straat of tijdens je (natuur)wandelingen een dier vaak tegen komt. Maar het zou ook zomaar kunnen dat je een dier vaak voorbij ziet komen op internet, in je dromen, boeken of films. Het kunnen allemaal manieren zijn van het dier om jouw aandacht te trekken.

De laatste manier, en misschien wel de belangrijkste, om je spirit animal te ontmoeten: voor welk dier ben je bang? Vaak hebben deze dieren je namelijk veel te vertellen. Ga bij jezelf na waar dat specifieke dier voor staat en kijk wat je daaruit zou kunnen opmaken.

Contact maken met je spirit animal

Om contact te maken gebruik ik zelf meestal de visualisatie zoals hierboven beschreven. Ik laat op de open plek dan het dier naar mij toekomen. Je kunt je band versterken door bijvoorbeeld vragen te stellen, aanwezig te zijn of advies te vragen. Het zou kunnen dat het dier iets van jou vraagt. Als je dat voor hem doet, geeft hij jou weer antwoord op je vragen. Het is een echte samenwerking. Het dier bestuderen kan ook helpen; wat zijn de bewegingen? Hoe leeft hij?

Een andere optie is je spirit animal vragen om je te bezoeken tijdens je dromen. Het is hierbij wel belangrijk dat je, je dromen (grotendeels) kunt onthouden. In deze dromen kun je namelijk, samen met je spiritueel dier, dingen gaan ontdekken en elkaar van alles vertellen. Goed luisteren is hierbij ook erg van belang. Eventueel kun je daarnaast in een (dromen)boekje bijhouden welke vorderingen jullie samen hebben gemaakt.

Je kunt ook het contact versterken door middel van spirit animal edelstenen producten die passen bij het dier. Ik een lijn handgemaakte Orgonite hangers uitgebracht die passen bij het dier. Door deze sieraden te dragen kom jij meer in contact met de energie van het dier en kan de communicatie makkelijker verlopen. Een deel van de opbrengst van deze producten gebruiken we vanuit Happylisz om dieren te adopteren en goede doelen die zich inzetten voor dierenwelzijn te steunen.

Heel veel liefs,
Melissa

Overzicht van spirit animals

Een kleine beschrijving per Spirit Animal en wat ze voor mij betekenen.
De betekenis kan van persoon tot persoon verschillen, luister vooral ook naar je gevoel hierin.


Wat zijn Spirit Animals

Spirit Animals ook wel Totemdieren of krachtdieren genoemd, wat zijn dat nou eigenlijk? En hoe kom je erachter wat jou Spirit Animal is?
Spirit Animals zijn een andere vorm van gidsen. Ze geven je inzichten, wijsheid en kracht in jouw spirituele zoektocht. Sommige dieren blijven je hele leven lang bij je, andere zijn er voor een kortere periode tot dat je hun lessen hebt geleerd en je hun niet meer nodig hebt. Door de gewoontes van het dier te bestuderen kan je dingen van ze leren. Het kan zijn dat het dier iets van je terug vraagt, dit is per dier en per mens anders.¬† (meer…)

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanmelden voor wachtlijst Ontvang eenmalig een mail zodra dit artikel weer leverbaar is. Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt.
[]