Wereldwijde Verzending 🌍 l Brievenbus: €4,95 – Pakket: €6,95 🇳🇱

Zoek

Het Sterrenbeeld Vissen

Sterrenbeeld Vissen

Een Vissen persoonlijkheid heeft een gevoelig en emotioneel karakter. Emoties uit zijn omgeving en zijn eigen emoties hebben grote invloed op de vissen. Deze persoonlijkheden hebben een groot inlevingsvermogen en hebben de neiging om meegaand te zijn. Wanneer de Vissen iets moet doen wat hij niet leuk vind, zal hij het ook niet uitvoeren. Vissen zijn spiritueel, zachtaardig, artistiek en intuïtief. Deze persoonlijkheden zijn bij uitstek bereid je een luisterend oor te bieden en staat ook bekend als het meest empathische sterrenbeeld uit de dierenriem. Een Vissen is daarnaast vaak een dromer en kan zich wel eens terugtrekken in zijn eigen wereld, ter bescherming tegen emoties en prikkels van de buitenwereld.

Het sterrenbeeld teken is, heel toepasselijk, een waterteken, verbonden aan het element water. De periode van Vissen loopt van 19 februari tot en met 20 maart.

Het Sterrenbeeld vissen & Relaties

Zoals gezegd is Vissen misschien wel het meest empathische sterrenbeeld. In relaties komt dit bij uitstek naar voren. Vissen kan zich buitengewoon goed inleven in de ander en luisteren naar de ander. Dit sterrenbeeld kan een gevoel van veiligheid geven en je kunt je belangrijk en geliefd voelen in de nabijheid van Vissen. Wel vind een Vissen het over het algemeen misschien wat makkelijker om liefde te geven dan te ontvangen. Ze praten graag over hun gevoelens en streven naar harmonie. De liefdesrelatie heeft dan ook vaak een hoge prioriteit in het leven van dit sterrenbeeld. Al kan af en toe een periode van wat meer alleen zijn ook heel helend werken.  

Het sterrenbeeld vissen & Carrière

Nauwkeurig en snel werken zijn goede eigenschappen van de Vissen. Door zijn empathische en gevoeligere achtergrond kan een leidinggevende functie wat lastiger zijn voor iemand met dit sterrenbeeld. Door zijn artistieke en creatieve kanten zijn het over het algemeen goede acteurs, schrijvers en muzikanten. Door zijn zorgzaamheid zou een verplegende functie ook mooi kunnen passen. Daarnaast kent het sterrenbeeld Vissen een fijne connectie met alles dat met spiritualiteit te maken heeft. Door zijn sympathieke karakter toont de Vissen gezonde interesse in zijn of haar collega’s. Conflicten op de werkvloer kunnen wel een uitdaging vormen en in een harmonieuze werksfeer licht Vissen het beste tot zijn of haar recht.

Uitdagingen voor de vissen

Omdat Vissen wat moeite kunnen hebben met conflicten kan het een uitdaging zijn om sterk in je schoenen te staan. Door het sympathieke en meelevende karakter zou het ook kunnen voorkomen dat Vissen zich vaker slachtoffer voelen in ruzies en conflicten, waardoor wijzen naar een ander makkelijker kan zijn dan nadenken over zijn eigen acties. Vissen staat klaar voor anderen, maar kan het zelf lastig vinden hulp te vragen als dit nodig is of liefde te ontvangen als dit op hun pad komt. Maar de Vissen mag beseffen dat ook hij of zij deze hulp en liefde mag ontvangen.

sterke eigenschappen van de vissen

Gevoelig • Mededogend • Intuïtief • Sympathiek • Fantasierijk

sterrenbeelden

In totaal kennen we 12 sterrenbeelden, die vaak ook wel eens zonnetekens of dierenriemtekens worden genoemd. Onder welk sterrenbeeld of teken je valt wordt bepaald door je geboortedatum. Elk sterrenbeeld heeft een aantal specifiek persoonlijke kenmerken die voor jouw als leidend gezien kunnen worden. Uiteraard zijn deze omschrijvingen altijd globaal en breed inzetbaar. Iedereen heeft, gelukkig, een eigen persoonlijkheid en de een zal zich beter herkennen in omschrijvingen van de sterrenbeelden dan een ander dat doet.

passend bij vissen

Amethist
Spirituele Ontwikkeling Beschermend • Zuiverend
Tegen slaapproblemen

Blauwe Apatiet
Zelfexpressie •  Openheid
Extravert • Groei & Ontwikkeling

Botswana Agaat
Aardend • Stabiliserend
Rust • Beschermend Probleemoplossend

Fluoriet
Zelfvertrouwen
Structuur • Concentratie • Vrije geest • Hart

(Regenboog) Maansteen
Vrouwelijkheid •  Balans
Intuïtie • Spiritualiteit
Vruchtbaarheid

Planeet
Jupiter

Chakra
Sacraal

Element
Water

Violet

Turquoise

Roze

onze handgemaakte producten voor vissen

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanmelden voor wachtlijst Ontvang eenmalig een mail zodra dit artikel weer leverbaar is. Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt.
[]