Wereldwijde Verzending 🌍 l Brievenbus: €4,95 – Pakket: €6,95 🇳🇱

Zoek

Het Sterrenbeeld Waterman

Sterrenbeeld Waterman

Een waterman persoonlijkheid heeft een zeer onafhankelijke geest, kent originaliteit en wil graag onderscheidend zijn. Watermannen zijn zachtaardig en humanitair ingesteld en kiezen graag voor hun eigen weg. Anticipeert op personen in zijn of haar omgeving, is tolerant en daarnaast denkt een Waterman veel na over de toekomst en de samenleving om zich heen. Vrijheid is erg belangrijk voor mensen met dit sterrenbeeld. Watermannen kunnen erg openhartig zijn en spreken graag met mensen. Ze zien en geloven in het positieve van elk mens. Over het algemeen zijn mensen onder dit sterrenbeeld ook erg gedreven, met veel sociale en zakelijke ambities. Ze zijn eerlijk en geloven sterk in rechtvaardigheid. Diepgang is belangrijk voor de Waterman.

Het sterrenbeeld teken is, in tegenstelling tot wat zijn naam doet vermoeden, een luchtteken, verbonden aan het element lucht. De periode van Waterman loopt van 21 januari tot en met 19 februari.

Het Sterrenbeeld Waterman & Relaties

Zoals gezegd zijn vrijheid en onafhankelijkheid belangrijke pijlers voor dit sterrenbeeld. Bij een partnerschap dragen deze facetten enorm bij aan de ontwikkeling en het algemene geluksgevoel. Ze zijn over het algemeen liefdevol en zorgzaam, met veel zelfkennis en een flinke dosis fantasie. Al komt dat laatste misschien niet altijd (goed) tot uiting op liefdesgebied. Wel kunnen ze genieten van af en toe iets onverwachts doen. Al hecht dit sterrenbeeld ook veel waarde aan vrij kunnen leven en een losse omgang met vrienden.

Het sterrenbeeld Waterman & Carrière

De Waterman heeft dus veel fantasie, die prachtig tot uiting kan komen in zijn of haar werk. Dit kan zich vertalen naar innovatieve doelen of plannen. Daarom zijn grote projecten, die ook nog eens veel waardering opleveren, helemaal weggelegd voor de Waterman. Een grotere uitdaging kan het doen van routinematig werk zijn, omdat dit als erg eentonig kan aanvoelen. Liever is de Waterman bijvoorbeeld bezig met analyseren, experimenteren of onderzoeken.

Uitdagingen voor de waterman

Door hun gedrevenheid kan de Waterman wel eens als koppig of opstandig worden ervaren. Ze richten zich graag op hun doel; vaak met een ijzeren zelfdiscipline. Een keerzijde is dat de Waterman zich vast kan bijten in zijn visie, waarbij hij zichzelf verliest en compleet uitput. Als zijn doel dan niet bereikt kan worden is de kans aanwezig dat de Waterman zich eenzaam of depressief gaat voelen. Ook teveel nadenken kan ervoor zorgen dat de Waterman de grip op de realiteit verliest. Af en toe even terugtrekken, rust nemen en goed aarden kan dan helpen.

sterke eigenschappen van de waterman

Vriendelijk • Trouw • Eerlijk • Origineel • Onafhankelijk

sterrenbeelden

In totaal kennen we 12 sterrenbeelden, die vaak ook wel eens zonnetekens of dierenriemtekens worden genoemd. Onder welk sterrenbeeld of teken je valt wordt bepaald door je geboortedatum. Elk sterrenbeeld heeft een aantal specifiek persoonlijke kenmerken die voor jouw als leidend gezien kunnen worden. Uiteraard zijn deze omschrijvingen altijd globaal en breed inzetbaar. Iedereen heeft, gelukkig, een eigen persoonlijkheid en de een zal zich beter herkennen in omschrijvingen van de sterrenbeelden dan een ander dat doet.

passend bij waterman

Amazoniet
Balans • Kalmerend
Vrije wil • Bescherming

Angeliet
Kalmerend •  Innerlijke vrede
Eerlijkheid • Astraal reizen

Granaat
Kracht •  Energie
Zelfvertrouwen • Vitaliteit
Doozettingsvermogen

Maansteen
Vrouwelijkheid •  Balans
Intuïtie • Spiritualiteit
Vruchtbaarheid

Versteend Hout
Aardend •  Kalmerend
Welzijn • Concentratie
Tegen heimwee

Planeet
Uranus

Chakra
Wortelchakra

Element
Lucht

Blauw

Groen

Grijs

onze handgemaakte producten voor waterman

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanmelden voor wachtlijst Ontvang eenmalig een mail zodra dit artikel weer leverbaar is. Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt.
[]