Wereldwijde Verzending 🌍 l Brievenbus: €4,95 – Pakket: €6,95 🇳🇱

Zoek

Het Sterrenbeeld Ram

Sterrenbeeld Ram

Een ram persoonlijkheid heeft ambitie en zal daadkrachtig te werk gaan. Hij zit vol energie, is eerlijk en zal dan ook zeggen wat hij of zij denkt. De ram is een harde werker en heeft goede leiderscapaciteiten en avontuur roept hem. Dit sterrenbeeld kan impulsief zijn en pakt alles met zijn enthousiasme op. Hij is erg zelfbewust en houdt ervan om aandacht van anderen te ontvangen, is over het algemeen erg ondernemend, houdt van levendige discussies en voert graag intellectuele gesprekken. Het sterrenbeeld Ram kent een dominant karakter en zal graag het voortouw nemen.

Het sterrenbeeld teken is een vuurteken, verbonden aan het element vuur. De periode van Ram loopt van 21 maart tot en met 19 april.

Het Sterrenbeeld ram & Relaties

Een Ram hecht waarde aan een serieuze relatie. Hierdoor kan de Ram goed luisteren of troost bieden bij verdriet. Dit sterrenbeeld wil echter liever niet te lang stil staan bij gebeurtenissen uit het verleden, Ram legt zijn focus liever op oplossing en kan van eventuele partners in een relatie hetzelfde verwachten. Belangrijk voor de Ram is af en toe wat tegendruk. Het sterrenbeeld kent een dominant karakter en heeft af en toe ook iemand nodig die zijn eigen standpunt durft in te nemen, ook als diegene het dan niet eens zou zijn met de Ram. Het sterrenbeeld is daarnaast ondernemend, waardeert een intellectueel gesprek en levendige discussies en complimenten. Op het gebied van de liefde is een Ram over het algemeen erg oprecht.

Het sterrenbeeld ram & Carrière

Eerder kwam al naar voren dat de Ram een harder werker kan zijn. Hij of zij kan zich daarom ook wel eens met hart en ziel ergens instorten. Mocht succes echter uitblijven kan de Ram af en toe wat te snel zijn vertrouwen verliezen. Het kan voorkomen dat er zo taken blijven liggen die niet afgemaakt worden. Rammen zijn echter ook geboren leiders en voelt zich dan ook vaak geroepen leiding te geven of te nemen. De Ram heeft een vrolijk en enthousiast karakter, waardoor het niet vaak saai zal zijn op de werkvloer.

Uitdagingen voor de ram

De Ram is dus enthousiast, af en toe ook ietwat impulsief en heeft nog wel eens de neiging aan taken te beginnen die niet afgemaakt worden. De Ram houd van avontuur en spanning en routinematig werk is misschien niet de beste match. Daarbij komt dat het sterrenbeeld af en toe een tikkeltje veeleisend zou kunnen zijn, waardoor Rammen wat directer over kunnen komen. Kleine onenigheden kunnen daardoor ontstaan die eigenlijk niet nodig zijn en het kan voorkomen dat de Ram op deze manier mensen afschrikt. Ook al is dat niet zijn of haar bedoeling.

sterke eigenschappen van de ram

Avontuurlijk • Moedig • Enthousiast • Vlug van begrip • Zelfverzekerd

sterrenbeelden

In totaal kennen we 12 sterrenbeelden, die vaak ook wel eens zonnetekens of dierenriemtekens worden genoemd. Onder welk sterrenbeeld of teken je valt wordt bepaald door je geboortedatum. Elk sterrenbeeld heeft een aantal specifiek persoonlijke kenmerken die voor jouw als leidend gezien kunnen worden. Uiteraard zijn deze omschrijvingen altijd globaal en breed inzetbaar. Iedereen heeft, gelukkig, een eigen persoonlijkheid en de een zal zich beter herkennen in omschrijvingen van de sterrenbeelden dan een ander dat doet.

passend bij ram

Carneool
Energie • Activeren
Vitaliseren • Levenscyclus

Granaat
Kracht •  Energie
Zelfvertrouwen • Vitaliteit
Doozettingsvermogen

Heliotroop
Beschermend • Aardend
Zelfbeheersing • Balans


Rode Jaspis
Aardend • Stimulerend
Actie ondernemen • Moed

Serpentijn
Harmonie • Evenwicht
Emoties loslaten • Bedenken van ideeën

Planeet
Mars

Chakra
Zonnevlecht

Element
Vuur

Oranje

Rood

Bruin

onze handgemaakte producten voor ram

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanmelden voor wachtlijst Ontvang eenmalig een mail zodra dit artikel weer leverbaar is. Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt.
[]