Wereldwijde Verzending 🌍 l Brievenbus: €4,95 – Pakket: €6,95 🇳🇱

Zoek

Het Sterrenbeeld Stier

Sterrenbeeld Stier

Een stier persoonlijkheid is een doorzetter met een sterke wilskracht en is een persoon op wie je kunt vertrouwen. Het sterrenbeeld is namelijk stabiel en in balans. Een stier houdt echter niet van veranderingen en is daarom vaak conservatief ingesteld. Over het algemeen vinden mensen met dit sterrenbeeld het fijn om rustiger aan te doen en zullen ze zich niet zomaar zonder bedenkingen ergens compleet in storten. Zodra een Stier zijn doel heeft bepaald zal hij of zij er echter aanhoudend hard aan werken om dit te behalen. De bekendste eigenschap van een stier is waarschijnlijk zijn koppigheid; dit kan zowel positieve als negatieve gevolgen hebben. Het draagt bij aan het doorzettingsvermogen, maar versterkt ook het conservatieve karakter.

Het sterrenbeeld teken is verbonden aan het element aarde. De periode van Stier loopt van 20 april tot en met 20 mei

Het Sterrenbeeld Stier & Relaties

Over het algemeen zijn Stieren erg betrouwbaar, toegewijd en zorgzaam op liefdesgebied. Het sterrenbeeld neemt de liefde serieus en de mogelijkheid van een lange relatie past daarom goed bij de Stier. Hij of zij neemt graag de tijd om na te denken over een eventuele relatie en zal zich niet zozeer zomaar in een nieuw liefdesavontuur storten. Maar als de Stier dan iemand kiest, zou dit zomaar voor altijd kunnen zijn. Wel kan een Stier behoefte hebben aan genegenheid en fysiek contact, maar ook rust en regelmaat. Hij of zij kan ook erg huiselijk zijn, wat totaal niet erg is, maar de Stier zou dit ook van zijn of haar partner kunnen verwachten. Mensen met dit sterrenbeeld zijn vaak wel erg betrokken bij hun partners en een echte rots in de branding.

Het sterrenbeeld Stier & Carrière

De Stier kan geweldig werken in teamverband, mits hij of zij wel autonomie mag behouden. Door het wat dominantere karakter van dit sterrenbeeld kan het voor een Stier namelijk erg fijn zijn om zelfstandigheid te hebben. Het zijn geweldige observators en daardoor waardevolle adviseurs. Strategieën bedenken en het opzetten en vormgeven van plannen liggen de Stier vaak goed. Het is een fijne collega om mee samen te werken, dankbaarheid tonen voor zijn harde werk kan voor de Stier wel fijn zijn. Op de werkvloer kan iemand met dit Sterrenbeeld veeleisender zijn, nauwkeurig werken aanmoedigen en zich storen aan mensen die nonchalant te werk gaan.

Uitdagingen voor de Stier

Zelfstandigheid is belangrijk voor dit sterrenbeeld. Mocht de Stier niet al te vriendelijk worden benaderd of mocht iemand zich bazig opstellen dan kan dit verkeerd overkomen. Zijn koppigheid kan de Stier enorm ver brengen, maar ook tegenwerken. Omdat van gedachten veranderen moeilijk kan zijn. Rust en ontspanning zijn belangrijke kernwaarden voor Stieren, maar dit zou af en toe uitstelgedrag en luiheid kunnen veroorzaken.

sterke eigenschappen van de stier

Geduldig • Betrouwbaar • Warmhartig • Een Doorzetter • Vastberaden

sterrenbeelden

In totaal kennen we 12 sterrenbeelden, die vaak ook wel eens zonnetekens of dierenriemtekens worden genoemd. Onder welk sterrenbeeld of teken je valt wordt bepaald door je geboortedatum. Elk sterrenbeeld heeft een aantal specifiek persoonlijke kenmerken die voor jouw als leidend gezien kunnen worden. Uiteraard zijn deze omschrijvingen altijd globaal en breed inzetbaar. Iedereen heeft, gelukkig, een eigen persoonlijkheid en de een zal zich beter herkennen in omschrijvingen van de sterrenbeelden dan een ander dat doet.

passend bij stier

Aventurijn – Groen
Geluk • Overvloed
Rijkdom •
Creativiteit

Heliotroop
Beschermend • Aardend Zelfbeheersing • Balans


Mosagaat
Balans • Natuur
Beschermend • Ontspanning

Rozenkwarts
Liefde •  Balans
Harmonie • Zelfbeeld

Tijgeroog
Inzicht • Rust
Moed • Vertrouwen

Planeet
Uranus

Chakra
Hartchakra

Element
Aarde

Groen

Bruin

Roze

onze handgemaakte producten voor stier

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanmelden voor wachtlijst Ontvang eenmalig een mail zodra dit artikel weer leverbaar is. Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt.
[]