Wereldwijde Verzending 🌍 l Brievenbus: €4,95 – Pakket: €6,95 🇳🇱

Zoek

Het Sterrenbeeld Kreeft

Sterrenbeeld Kreeft

Een sterrenbeeld kreeft persoonlijkheid hecht grote waarde aan verzorging, hij is namelijk erg zorgzaam en wil het liefste zorg dragen voor een gezin. Hij is daarnaast erg huiselijk en kreeft trekt zich daarom graag terug in de warmte van zijn woning en gezin. Dat wil echter niet zeggen dat kreeft niet sociaal is, het tegendeel is namelijk waar. Ondanks dat een kreeft in het begin misschien wat verlegen en afstandelijk is, schuilt er een rijke, artistieke en gevoelige persoonlijkheid onder het oppervlakte. Kreeft is een sterrenbeeld met veel vrouwelijke kanten, de overheersende planeet is namelijk de maan.

De kreeft is daarnaast over het algemeen vrij sympathiek en fantasierijk, maar soms ook een tikkeltje verlegen, vandaar dat de rust van zijn eigen plekje dus erg belangrijk kan zijn. Ze hebben een sterk gevoel van eigenwaarde en de neiging om conflicten liever uit de weg te gaan, al kan een kreeft behoorlijk fel worden als het nodig is.

Het sterrenbeeld teken is, erg toepasselijk, een waterteken, verbonden aan het element water. De periode van Kreeft loopt van 22 juni tot en met 22 juli.

Het Sterrenbeeld Kreeft & Relaties

Het huiselijke van de kreeft zou er voor kunnen zorgen dat hij of zij zich erg beschermend opstelt, waardoor het wat langer zou kunnen duren voor er meer vertrouwen is. Maar als een kreeft persoonlijkheid eenmaal heeft besloten dat een ander zijn of haar liefde waard is, dan is kreeft enorm liefdevol, loyaal, zorgzaam en oprecht. Kreeft schijnt zelfs het meest zorgzaamste teken van de dierenriem te zijn. Hij of zij neemt de relatie serieus en zal deze dan ook zorgvuldig uitkiezen. Wel kan een kreeft soms onzeker en gevoelig zijn, waardoor – af en toe – een extra bevestiging op liefdesgebied welkom is. 

Het sterrenbeeld Kreeft & Carrière

De commitment die kreeft in een relatie toont komt ook op de werkvloer tot uiting. Het is namelijk een harde werker met een groot gevoel van verantwoordelijkheid en loyaliteit. Motivatie is echter wel belangrijk, want een beetje uitdaging is wel prettig voor de kreeft. Over het algemeen zijn kreeft persoonlijkheden dan ook vriendelijke en rustige collega’s. De kreeft kan echter wel goed voor zichzelf opkomen en zal zich niet snel uiten vanuit frustratie. Een groot pluspunt; want hierdoor is kreeft in staat om vaak duidelijk, maar toch vriendelijk en assertief te communiceren

Uitdagingen voor de Kreeft

De kreeft kan het heel erg prettig vinden om zich – af en toe – volledig terug te trekken. Hij of zij kan dan de hele dag stil zijn en toch vrolijk ‘s avonds de dag afronden. Hierdoor kan het soms erg lastig zijn om de stemming en het humeur van de kreeft te peilen. Dit kan soms zorgen voor onbegrip en frustratie. Ook kan het zijn dat de kreeft zich na een ruzie afzondert, waardoor het lang kan duren voor problemen zijn opgelost.

Sterrenbeeld Kreeft

sterke eigenschappen van de Kreeft

Betrouwbaar • Meegaand • Artistiek • Gevoelig • Verzorgend

sterrenbeelden

In totaal kennen we 12 sterrenbeelden, die vaak ook wel eens zonnetekens of dierenriemtekens worden genoemd. Onder welk sterrenbeeld of teken je valt wordt bepaald door je geboortedatum. Elk sterrenbeeld heeft een aantal specifiek persoonlijke kenmerken die voor jouw als leidend gezien kunnen worden. Uiteraard zijn deze omschrijvingen altijd globaal en breed inzetbaar. Iedereen heeft, gelukkig, een eigen persoonlijkheid en de een zal zich beter herkennen in omschrijvingen van de sterrenbeelden dan een ander dat doet.

passend bij Kreeft

Bergkristal
Reinigend • Balancerend
Concentratie • Werkt zelfgenezend

Blauwe Calciet
Creativiteit • Groei
Rustgevend • Communicatie • Innerlijke kind

Carneool
Energie • Activeren
Vitaliseren • Vrouwelijke Energie

Maansteen
Vrouwelijkheid • Vruchtbaarheid
Natuur • Liefde • Intuïtie

Toermalijnkwarts
Aardend • Beschermend
Reinigend • Helend • Zuiverend

Planeet
Maan

Chakra
Derde-Oog

Element
Water

Goud

Rood

Zilver

onze handgemaakte producten voor Kreeft

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanmelden voor wachtlijst Ontvang eenmalig een mail zodra dit artikel weer leverbaar is. Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt.
[]