Wereldwijde Verzending 🌍 l Brievenbus: €4,95 – Pakket: €6,95 🇳🇱

Zoek

Het Sterrenbeeld Tweelingen

Sterrenbeeld Tweelingen

Een Tweelingen persoonlijkheid kenmerkt zich door zijn veelzijdigheid. Als Tweelingen kun je veranderlijk zijn en een ‘tegenstrijdig’ karakter hebben. Dit kan positief zijn, maar ook negatief uitpakken. Een Tweelingen kan zich namelijk gemakkelijk aanpassen aan situaties en gemakkelijk contact leggen met nieuwe mensen. De wispelturigheid van de Tweelingen kan er echter ook voor zorgen dat hij of zij chaotisch, rusteloos en veranderlijk is. Een Tweelingen persoonlijkheid houdt van communiceren en is nieuwsgierig van aard. Hij of zij maakt hierdoor gemakkelijk vrienden.

Het sterrenbeeld teken is verbonden aan het element lucht. De periode van Tweelingen loopt van 21 mei tot en met 21 juni.

Het Sterrenbeeld Tweelingen & Relaties

Een Tweelingen is dus bedreven in zijn of haar communicatie, dit helpt enorm in het maken van (nieuwe) contacten. Genegenheid weet een Tweelingen over het algemeen daarom ook goed te uiten door een vluchtige blik, een kleine aanraking of een subtiele glimlach. Een stabiele relatie is echter wel waar de voorkeur voor een Tweelingen in de basis naar uit gaat. Mensen onder dit dierenriemteken vinden vrijheid dan misschien wel belangrijk, net zo belangrijk is het samenzijn met iemand anders. Een stabiele relatie met een veilige en warme thuisomgeving en een begripvolle partner genieten de voorkeur.

Het sterrenbeeld Tweelingen & Carrière

Stilzitten is voor een Tweelingen misschien niet de meest eenvoudige taak. Dus een baan achter een bureau kan zorgen voor een ongelukkig gevoel. Nieuwe projecten bedenken, of juist oude werkzaamheden nieuw leven inblazen passen beter. Multitasking is de Tweelingen niet onbekend en pakt vaak, juist door de flexibiliteit van dit sterrenbeeld, erg goed uit. Daarnaast mag een Tweelingen worden gezien als een fijne teamspeler en met zijn of haar positieve instelling draagt dit sterrenbeeld op de werkvloer zeker bij aan de algemene sfeer. Een ander talent is misschien wel het organiserend vermogen van de Tweelingen, dus vergeet hem of haar af en toe niet een schouderklopje of compliment te maken voor zijn of haar inzet, want die waardering vind de Tweelingen zeker fijn.

Uitdagingen voor de tweelingen

De Tweelingen is flexibel en passievol. Maar dus ook veranderlijk. Dit laatste kan, vooral bij verveling, leiden tot wispelturiger gedrag. Daarbij kan slordigheid de kop opsteken of zich juist uiten in besluiteloosheid. En huishoudelijke taken staan misschien ook niet altijd boven aan het prioriteitenlijstje. Liever is de Tweelingen druk met andere dingen. Daarnaast is de Tweelingen sterk in de communicatie en heeft hij of zij vaak een vlotte babbel. Deze sociale skills zijn erg fijn in veel situaties, maar kunnen bij verveling af en toe de kant van roddelen opgaan. Dus ook deze, in de basis positieve eigenschap, kan een negatieve wending krijgen.

sterke eigenschappen van de tweelingen

Levendig • Openhartig • Welsprekend • Veranderlijk • Energiek

sterrenbeelden

In totaal kennen we 12 sterrenbeelden, die vaak ook wel eens zonnetekens of dierenriemtekens worden genoemd. Onder welk sterrenbeeld of teken je valt wordt bepaald door je geboortedatum. Elk sterrenbeeld heeft een aantal specifiek persoonlijke kenmerken die voor jouw als leidend gezien kunnen worden. Uiteraard zijn deze omschrijvingen altijd globaal en breed inzetbaar. Iedereen heeft, gelukkig, een eigen persoonlijkheid en de een zal zich beter herkennen in omschrijvingen van de sterrenbeelden dan een ander dat doet.

passend bij tweelingen

Botswana Agaat
Aardend • Stabiliserend
Rust • Beschermend

Oranje Calciet
Reinigend • Vitaliserend
Innerlijke Rust • Hoop

Citrienkwarts
Levensvreugde • Zelfvertrouwen
Blijdschap • Geluk

Mosagaat
Stabiliserend • Beschermend
Voedende energie • Evenwicht

Tijgeroog
Beschermend • Inzicht
Rust • Moed

Planeet
Mercurius

Chakra
Keel

Element
Lucht

Geel

Oranje

Groen

onze handgemaakte producten voor tweelingen

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanmelden voor wachtlijst Ontvang eenmalig een mail zodra dit artikel weer leverbaar is. Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt.
[]